234
Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο της Κυριακής | Aris Oikonomou / SOOC

Αντιπαράθεση Πλεύρη – Καραμέρου για την αλλαγή φρουράς στον Αγνωστο Στρατιώτη που δεν έγινε λόγω… συλλαλητηρίου

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2023, 14:12
Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο της Κυριακής
|Aris Oikonomou / SOOC

Αντιπαράθεση Πλεύρη – Καραμέρου για την αλλαγή φρουράς στον Αγνωστο Στρατιώτη που δεν έγινε λόγω… συλλαλητηρίου

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2023, 14:12

Κυριακή πρωί και η καθιερωμένη αλλαγή φρουράς στον Αγνωστο Στρατιώτη δεν έγινε αφού περίπου την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ, μαζί με εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, οργάνωσαν συλλαλητήριο για τους Παλαιστινίους.

Εξαιτίας του συλλαλητηρίου κρίθηκε -άγνωστο πώς- προτιμότερο να αναβληθεί η καθιερωμένη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς – γεγονός όμως που όπως ήταν επόμενο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με πολλούς χρήστες στα social media να εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την απόφαση της αναβολής.

Το θέμα με την αλλαγή φρουράς που δεν έγινε λόγω συλλαλητηρίου, ήρθε το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, όπου ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, παρατήρησε ότι «στο όνομα της οποιαδήποτε διαμαρτυρίας, δεν μπορεί να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς».

Στο σχόλιό του επίσης,  ο κ. Πλεύρης δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι  ένας από τους διαμαρτυρόμενους ανέβασε (φωτογραφία πάνω από SOOC) τη σημαία της Παλαιστίνης σε κολόνα φωτισμού (και ενώ κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για αντικατάσταση της ελληνικής από την παλαιστινιακή σημαία – ισχυρισμός όμως που απείχε από τα πραγματικά γεγονότα) .

«Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Σε όλο τον κόσμο, το προοδευτικό κομμάτι δεν ανέχεται αυτή την κατάσταση. Εδώ όλος ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ και εσείς μας λέτε για τον Αγνωστο Στρατιώτη;», του απάντησε ο παριστάμενος στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...