273
| Γιώργος Ζάχος / IntimeNews

Αντιεμβολιαστές έξω από το σπίτι του Πλεύρη – «Στοχοποιείται η οικογένειά μου»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2022, 20:57
|Γιώργος Ζάχος / IntimeNews

Αντιεμβολιαστές έξω από το σπίτι του Πλεύρη – «Στοχοποιείται η οικογένειά μου»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2022, 20:57

Περίπου 30 διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο twitter, αναφέροντας ότι αντιεμβολιαστές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του και «διαδηλώνουν» εναντίον της οικογένειάς του.

«Εξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και “διαδηλώνουν” εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο», αναφέρει η σχετική ανάρτηση του υπουργού Υγείας.

ΝΔ: Αναμένουμε ξεκάθαρη καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις

«Το να στοχοποιούνται οικογένειες πολιτικών για τις πολιτικές τους αποφάσεις είναι απαράδεκτο, και κατάφωρα αντιδημοκρατικό», τόνισε η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό και ζήτησε την καταδίκη του περιστατικού από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων: «Αναμένουμε την ξεκάθαρη καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, της στοχοποίησης της οικογένειας του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη από αντιεμβολιαστές που διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του».

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη πράξη

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την στοχοποίηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News