201
«Εχουμε το αντίδοτο», αναφωνεί ο γνωστός αντιεμβολιαστής Κρίστοφερ Κι και το αντίδοτο αυτό είναι «η θεραπεία ούρων»! | Twitter.com/TomOsinski

Αντιεμβολιαστές: Από την ιβερμεκτίνη στην κατάποση ούρων για προστασία από την Covid-19!

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2022, 16:15
«Εχουμε το αντίδοτο», αναφωνεί ο γνωστός αντιεμβολιαστής Κρίστοφερ Κι και το αντίδοτο αυτό είναι «η θεραπεία ούρων»!
|Twitter.com/TomOsinski

Αντιεμβολιαστές: Από την ιβερμεκτίνη στην κατάποση ούρων για προστασία από την Covid-19!

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2022, 16:15

Στις διάφορες «θεραπείες» και «αγωγές προστασίας» από τον κορονοϊό που προτείνουν οι «πρόθυμοι καθοδηγητές» των απανταχού αντιμεβολιαστών, έρχεται τώρα να προστεθεί ακόμη μία. Για κάποιους «δοκιμασμένη» εδώ και χρόνια,  για άλλους «επαναστατική» στη «μάχη» της…. κατ’ οίκον αντιμετωπίσης της Covid-19.

Σε βίντεο που «ανέβηκε» στο Twitter, γνωστός αντιεμβολιαστής – διαχειριστής του ιστοτόπου «Vaccine Police» παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα της «θεραπείας ούρων» για την προστασία από τον κορονοϊό.

«Εχουμε το αντίδοτο», αναφωνεί και το αντίδοτο αυτό είναι «η θεραπεία ούρων»!

Και για όσους αρνούνται ή δυσκολεύονται να σκεφτούν πού μπορεί να φτάσουν τα πάσης φύσεως γιατροσόφια και οι θεωρίες εν γένει των ψεκ αυτού του κόσμου, ναι η εν λόγω θεραπεία αναφέρεται σε κατάποση ούρων!

«Ο Θεός μάς έδωσε όλα όσα χρειαζόμαστε», λέει στο βίντεο (δείτε το ολόκληρο στο τέλος του άρθρου) ο Κρίστοφερ Κι, εννοώντας πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη εμβολιασμού κατά της Covid-19, και συνιστά στους ακολούθους του αντιεμβολιαστές να πίνουν τα ούρα τους!

Το βίντεο με τις «οδηγίες» για την όχι και τόσο καινοφανή«θεραπεία», «μοιράστηκε»  ο ουρολόγος Τομ Οσίνσκι, γράφοντας ειρωνικά: «Από την υδροξυχλωροκίνη, στη ιβερμεκτίνη και από το βιάγκρα, στην κατάποση ούρων! Επιστήμη;»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...