182
Αντιποίηση αρχής κανονικά και με τον νόμο του αντιεξουσιαστή έξω από φοιτητική εστία στα Ιλίσια | ΙΝΤΙΜΕnews

Αντιεξουσιαστές έκαναν εξακρίβωση στοιχείων για αστυνομικούς σε διερχόμενα ΙΧ στην Ούλοφ Πάλμε!

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2021, 09:43
Αντιποίηση αρχής κανονικά και με τον νόμο του αντιεξουσιαστή έξω από φοιτητική εστία στα Ιλίσια
|ΙΝΤΙΜΕnews

Αντιεξουσιαστές έκαναν εξακρίβωση στοιχείων για αστυνομικούς σε διερχόμενα ΙΧ στην Ούλοφ Πάλμε!

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2021, 09:43

Ο τραγέλαφος της ασυδοσίας ομάδων αντιεξουσιαστών στην περιοχή πέριξ της Πανεπιστημιούπολης συνεχίζεται. Μία ημέρα μετά την επίθεση-ενέδρα με μολότοφ (εδώ) κατά διερχόμενου περιπολικού στην Ούλοφ Πάλμε στα Ιλίσια, αντιεξουσιαστές προέβησαν σε μία αδιανόητη, για μία ευνομούμενη πολιτεία, ενέργεια, κάνοντας ελέγχους για τον εντοπισμό αστυνομικών μέσα σε ΙΧ που περνούσαν εκείνη την ώρα έξω από την Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών!

Η ιδιότυπη αυτή «εξακρίβωση στοιχείων» από τους θρασύτατους αντιεξουσιαστές σκόρπισε αφενός τον φόβο στους οδηγούς που είχαν την ατυχία να περνούν από το σημείο και αφετέρου έστειλε το μήνυμα ότι η περιοχή είναι «δική τους» και δεν θα ανεχθούν την αστυνομική παρουσία.

Αμεσα, βέβαια, ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και επιτόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΔΙΑΣ και των ΜΑΤ. Ηταν όμως πια αργά, καθώς οι δράστες του πρωτοφανούς επεισοδίου είχαν και πάλι εξαφανιστεί μέσα στην Εστία ή το γειτονικό πάρκο.

Σε κάθε περίπτωση, το συμπέρασμα είναι ότι παρά την τακτική παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή (λίγα μέτρα πιο κάτω σταθμεύει μονάδα της ΔΙΑΣ), οι εν λόγω παραβατικοί νιώθουν και συμπεριφέρονται ως «άτρωτοι», ενώ το κτίριο της Εστίας  μετατρέπεται σε ορμητήριό τους κατά το δοκούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...