291
Η Αντέλ παραλαμβάνει το βραβείο καλύτερης ποπ ερμηνείας για το «Easy On Me» στα 65α Βραβεία Grammy, το 2022 | Timothy Norris/FilmMagic

Αντέλ: «Διαζύγιο» με το αλκοόλ μετά από μια «οριακά αλκοολική» δεκαετία

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2023, 09:30
Η Αντέλ παραλαμβάνει το βραβείο καλύτερης ποπ ερμηνείας για το «Easy On Me» στα 65α Βραβεία Grammy, το 2022
|Timothy Norris/FilmMagic

Αντέλ: «Διαζύγιο» με το αλκοόλ μετά από μια «οριακά αλκοολική» δεκαετία

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2023, 09:30

Η Αντέλ ανακοίνωσε στους θαυμαστές της στο Λας Βέγκας ότι έχει κόψει το ποτό, έχοντας περάσει τη δεκαετία των 20 της ως «οριακά αλκοολική».

Εμφανιζόμενη στο Colosseum at Caesars Palace το Σάββατο, η 35χρονη βρετανή ποπ σταρ είπε: «Σταμάτησα να πίνω πριν από τρεισήμισι μήνες. Είναι βαρετό. Θέλω να πω, ήμουν κυριολεκτικά οριακά αλκοολική για μεγάλο μέρος της δεκαετίας των 20 μου, και μου λείπει τόσο πολύ». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, είπε σε έναν θαυμαστή της: «Οπότε, απολαύστε το whiskey sour σας. Ζηλεύω πάρα πολύ».

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Αντέλ δήλωσε στην αμερικανική Vogue ότι την πρώτη φορά που έτρεξε στο σουπερμάρκετ στη διάρκεια της  καραντίνας αγόρασε μόνο ροζέ κρασί Whispering Angel και κέτσαπ. «Το Whispering Angel με μετέτρεψε σε σκύλο που γαβγίζει» είπε.

Περιέγραψε ότι άρχισε να πίνει το πρώτο ποτό της ημέρας «όλο και νωρίτερα». «Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με το αλκοόλ. Πάντα με γοήτευε πολύ. Ηταν αυτό που κράτησε τον πατέρα μου μακριά μου. Ετσι, πάντα ήθελα να μάθω τι ήταν τόσο σπουδαίο σε αυτό». Αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πόσο ευάλωτη γινόταν στα αμείλικτα Μέσα Ενημέρωσης εξαιτίας του αλκοόλ.

Λίγο αργότερα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε στην Οπρα Γουίνφρεϊ ότι σταμάτησε να πίνει μετά τον θάνατο του πατέρα της, Μαρκ Εβανς, τον Μάιο του 2021. «Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις, κατά κάποιον τρόπο, τον εαυτό σου: να πίνεις μόνο νερό και να είσαι νηφάλιος» είπε στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

Το τέταρτο άλμπουμ της, με τίτλο «30», που κυκλοφόρησε το 2021, περιλαμβάνει ένα τραγούδι με τίτλο «I Drink Wine», για το πνίξιμο των θλίψεων και του άγχους της ενήλικης ζωής: «Οταν ήμουν παιδί / Κάθε πράγμα μπορούσε να μου τινάξει το μυαλό στον αέρα / Να τα ρουφάω όλα για διασκέδαση / Αλλά τώρα ρουφάω μόνο κρασί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...