166
| ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανεστάλη λόγω Τεμπών η στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ – Μετρό

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2023, 09:37
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανεστάλη λόγω Τεμπών η στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ – Μετρό

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2023, 09:37

Την αναστολή της στάσης εργασίας στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ ανακοίνωσε η Ενωση Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, στη σκιά της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, σε συνέχεια της απόφασης αναστολής της στάσης εργασίας, τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» ξεκίνησαν στις 10:30, μέχρι να προσέλθουν οι εργαζόμενοι στα πόστα τους.

«Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως ένδειξη πένθους στην εθνική τραγωδία αναστέλλουμε την σημερινή μας κινητοποίηση. Οι καρδιές όλων σήμερα χτυπάνε εκεί στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η Ενωση Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.

Από την πλευρά του και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό, ΣΕΛΜΑ, Σπύρος Ρεβύθης, επεσήμανε ότι «το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα ορίζει την σημερινή, ως μέρα πένθους που μόνο για αυτό θα μπορούσε να απεργήσει κάποιος εργαζόμενος και όχι για δικά του, κλαδικά αιτήματα».

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στο Μετρό είχαν εξαγγείλει στάση εργασίας μετά τις 6 το απόγευμα μέχρι τη λήξη βάρδιας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...