270
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο εκλογικό περίπτερο του Χάρη Δούκα, νέου δημάρχου Αθηναίων | INTIMENEWS

Ανδρουλάκης: Νίκη για το ΠΑΣΟΚ, η πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2023, 22:13
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο εκλογικό περίπτερο του Χάρη Δούκα, νέου δημάρχου Αθηναίων
|INTIMENEWS

Ανδρουλάκης: Νίκη για το ΠΑΣΟΚ, η πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2023, 22:13

Τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2023 ήταν μια μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα η πρώτη μεγάλη ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη: αυτό δήλωσε το βράδυ της Κυριακής, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σήμερα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη. Μια νίκη της αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τον πολίτη. Μια νίκη της ανανέωσης του προοδευτικού λόγου, που αγκαλιάζει τις πραγματικές αγωνίες του ελληνικού λαού», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πρώτο σχόλιό του για τα αποτελέσματα των επαναληπτικών περιφερειακών και δημοτικών εκλογών 2023.

«Όμως, είναι και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη. Μια ήττα της αλαζονείας του, της αμετροέπειας και των πελατειακών πρακτικών. Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμη και με το σκοτάδι, για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους τους. Όμως, ο λαός απόψε του έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα», συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Συνεχίζουμε ενωμένοι τη νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε στις εθνικές εκλογές. Εχουμε πολλούς αγώνες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε ενωμένοι, γιατί ο λαός χρειάζεται μια ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη, για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Χάρης Δούκας θα πετύχει στο έργο του στον δήμο Αθηναίων.

«Είναι ένας επιστήμονας, ο οποίος ανέλαβε μια σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε. Είναι ηθικός, με επάρκεια, είμαι σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα και θα την κάνει την πόλη ανθρώπινη. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στον κ. Δούκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...