148
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» την περασμένη άνοιξη. Οι διαχρονικές αδυναμίες του «Μακεδονία» δεν επέτρεψαν το ταξίδι του Πρωθυπουργού | Menelaos Myrillas / SOOC

Αναβλήθηκε λόγω ομίχλης η περιοδεία του Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2020, 10:48
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» την περασμένη άνοιξη. Οι διαχρονικές αδυναμίες του «Μακεδονία» δεν επέτρεψαν το ταξίδι του Πρωθυπουργού
|Menelaos Myrillas / SOOC

Αναβλήθηκε λόγω ομίχλης η περιοδεία του Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2020, 10:48

Για την προσεχή Τετάρτη αναβλήθηκε η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κεντρική Μακεδονία, την πλέον πληττόμενη από τον κορονοϊό περιοχή της χώρας, η οποία επρόκειτο να γίνει σήμερα, Σάββατο.

O λόγος είναι ότι για μία ακόμη φορά το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσε, λόγω ομίχλης, να δεχθεί αεροσκάφη νωρίς το πρωί με συνέπεια η καθυστέρηση να μην επέτρεπε την ολοκλήρωση της περιοδείας.

Όπως ανέφεραν από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: λόγω ομίχλης που δεν επιτρέπει την προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το ταξίδι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία αναβάλλεται αφού δεν ήταν δυνατή η πλήρης υλοποίηση του προγράμματος.

Με βάση τον προγραμματισμό που είχε ανακοινωθεί την Παρασκευή από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφτεί  νοσοκομεία και δομές στην Κεντρική Μακεδονία.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

-Επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «η Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
-Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών
-Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών (Εμβολιαστικό Κέντρο)
-Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...