197
|

Αναβλήθηκε για τον… Μάιο η δίκη του αρνητή δικηγόρου Αντωνιάδη

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2022, 12:28

Αναβλήθηκε για τον… Μάιο η δίκη του αρνητή δικηγόρου Αντωνιάδη

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2022, 12:28

Για τις 4 Μαΐου 2022 αναβλήθηκε η δίκη του διαβόητου αρνητή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη, για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω Διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση που αφορούν τη δημόσια υγεία (το αδίκημα διώκεται ως πλημμέλημα).

Ο λόγος; Οπως ενημέρωσε και ο ίδιος με ανάρτησή του (εδώ), νοσεί με κορονοϊό, αν και όπως επιμένει, θα μπορούσε να πάει στο δικαστήριο (αν του επιτρεπόταν) καθώς η Covid-19 δεν είναι παρά μία απλή ίωση!

Στην ίδια ανάρτηση ο Νίκος Αντωνιάδης έλεγε ότι δεν θα ζητούσε αναβολή, «Το αίτημα στο δικαστήριο θα είναι όχι και επ’ ουδενί η αναβολή, αλλά μόνο η διακοπή της δίκης σε δικάσιμο πέραν του πενθημέρου από τη διάγνωση, με την ίδια σύνθεση», ανέφερε συγκεκριμένα, τελικά όμως η δίκη του αναβλήθηκε για το ερχόμενο Μάιο και μέχρι τότε θα μπορεί να συνεχίσει τα «πύρινα» κηρύγματα για τη «μεγάλη απάτη του κορονοΐου» και τις επικίνδυνες συμβουλές για… κατ’ οίκον νοσηλεία με τα γνωστά αποτελέσματα (εδώ και εδώ).

Σε ανάλογο ύφος ήταν άλλωστε και το πρώτο του σχόλιο για την αναβολή της δίκης του, σημειώνοντας με νόημα πως η νέα δικάσιμος έχει «έναν συμβολισμό [καθώς] είναι η πρώτη στο Εφετείο μετά την Ανάσταση»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...