206
Η Μέτε Φρέντερικσεν σε συνέντευξη Τύπου στην Κοπεγχάγη | Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe via REUTERS

Αναβάλλει ξανά τον γάμο της η Μέτε Φρέντερικσεν λόγω της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 11:28
Η Μέτε Φρέντερικσεν σε συνέντευξη Τύπου στην Κοπεγχάγη
|Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe via REUTERS

Αναβάλλει ξανά τον γάμο της η Μέτε Φρέντερικσεν λόγω της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 11:28

Τον γάμο της για τρίτη φορά ανέβαλε η Μέτε Φρέντερικσεν, πρωθυπουργός της Δανίας, καθώς την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος, στις 18 Ιουλίου, γίνεται η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για τον κορονοϊό και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η σύνοδος,  στις Βρυξέλλες, θα είναι η πρώτη μετά το πανευρωπαϊκό lockdown, που θα γίνει με φυσική παρουσία των ευρωπαίων ηγετών.

Η 42χρονη Φρέντερικσεν θα παντρευτεί τον Μπο Τένγκμπεργκ. Την προηγούμενη φορά που αναβλήθηκε ο γάμος, ήταν λόγω των εθνικών εκλογών, το καλοκαίρι του 2019.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η πρωθυπουργός της Δανίας, ανακοινώνει την αναβολή του γάμου και τονίζει ότι προτεραιότητά της είναι να προστατέψει τα συμφέροντα της Δανίας, αναφερόμενη στην αρνητική στάση της χώρας της -μαζί με τις Σουηδία, Αυστρία και Ολλανδία- απέναντι στο σχέδιο της Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον καταπληκτικό άνδρα. Αλλά, προφανώς, δεν είναι εύκολο, και τώρα η σύνοδος στις Βρυξέλλες θα γίνει εκείνο το Σάββατο του Ιουλίου, που ήταν προγραμματισμένος ο γάμος. Να πάρει… Αλλά πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και να προστατέψω τα συμφέροντα της Δανίας. Για αυτό πρέπει πάλι να αλλάξουμε τα σχέδιά μας. Το σημαντικότερο είναι η αγάπη. Και σύντομα, θα τα καταφέρουμε να παντρευτούμε. Ανυπομονώ να πω ναι στον Μπο, (ο οποίος ευτυχώς είναι πολύ υπομονετικός)».

Jeg glæder mig så meget til at blive gift med den her fantastiske mand. Men helt let skal det åbenbart ikke være, og nu…

Geplaatst door Mette Frederiksen op Donderdag 25 juni 2020

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...