240
Η Αν Χες σε πάρτι για τα Οσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020 | Michael Tullberg/Getty Images

Ανατροπή στο δυστύχημα της Αν Χες: Δεν είχε ναρκωτικά στον οργανισμό της

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2022, 15:42
Η Αν Χες σε πάρτι για τα Οσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020
|Michael Tullberg/Getty Images

Ανατροπή στο δυστύχημα της Αν Χες: Δεν είχε ναρκωτικά στον οργανισμό της

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2022, 15:42

Νέες πληροφορίες σχετικά με το θάνατο της Αν Χες  ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Αντζελες, την οποία εξασφάλισε το People, η ηθοποιός δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, κατά τη διάρκεια του τρομακτικού δυστυχήματος στις 5 Αυγούστου.

Αν και οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και κάνναβης στο παρελθόν, όταν έχασε τη ζωή της, ήταν νηφάλια.

«Στο αίμα της φάνηκε η παρουσία βενζοϋλεκγονίνης, του ανενεργού μεταβολίτη της κοκαΐνης, που σημαίνει ότι είχε κάνει χρήση στο παρελθόν, αλλά όχι τη στιγμή του δυστυχήματος. Επίσης, ανιχνεύθηκαν κανναβινοειδή στα ούρα της, αλλά όχι στο αίμα της. Οπότε και αυτό αφορά προηγούμενη χρήση και όχι τη στιγμή του τραυματισμού», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ιατροδικαστή στο People.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει επίσης ότι η αιτία που την οδήγησε στον θάνατο ήταν τα σοβαρά εγκαύματα. Οπως ανέφερε ο εκπρόσωπος, τα εγκαύματα ήταν τόσο σοβαρά που εμπόδισαν το σώμα της να απορροφήσει αποτελεσματικά οξυγόνο, γεγονός που την οδήγησε σε «εγκεφαλική βλάβη» και τελικά αυτό ήταν που την σκότωσε.

Το αυτοκίνητο της 53χρονης ηθοποιού έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα του Λος Αντζελες και στη συνέχεια έπιασε φωτιά. Η Χες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά μετά από μία εβδομάδα απεβίωσε.

Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Λιν Μισέλ, η οποία ζητεί αποζημίωση δύο εκατ. δολαρίων από τους κληρονόμους της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...