308
Ο 67χρονος Μάικλ Μόσλεϊ έφτασε στο Πέδι από την παραλία του Αγίου Νικολάου, κάτι που σημαίνει ότι δεν χάθηκε στο μονοπάτι από την παραλία μέχρι το συγκεκριμένο χωριό | MegaTv/ Shutterstock / CreativeProtagon

Ανατροπή στη Σύμη: O δρ. Μόσλεϊ είχε περάσει το δύσκολο μονοπάτι πριν εξαφανιστεί

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2024, 18:26
Ο 67χρονος Μάικλ Μόσλεϊ έφτασε στο Πέδι από την παραλία του Αγίου Νικολάου, κάτι που σημαίνει ότι δεν χάθηκε στο μονοπάτι από την παραλία μέχρι το συγκεκριμένο χωριό
|MegaTv/ Shutterstock / CreativeProtagon

Ανατροπή στη Σύμη: O δρ. Μόσλεϊ είχε περάσει το δύσκολο μονοπάτι πριν εξαφανιστεί

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2024, 18:26

Και ενώ όλες οι έρευνες για τον εντοπισμό του διάσημου παρουσιαστή του BBC, δρ Μάικλ Μόσλεϊ, η τύχη του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης στη Σύμη, είχαν επικεντρωθεί στο μονοπάτι που ακολούθησε ο 67χρονος περπατώντας από την παραλία του Αγίου Νικολάου, μία πληροφορία έφερε την ανατροπή το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα το Μega έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν ότι ο βρετανός παρουσιαστής πέρασε ασφαλής το επικίνδυνο μονοπάτι που βρίσκεται κοντά στην παραλία και έφθασε κανονικά στο Πέδι.

Ο 67χρονος Μάικλ Μόσλεϊ το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πέδι. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του χάθηκαν…

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε το kathimerini.gr, ο παρουσιαστής φαίνεται να περπατά έξω από παραθαλάσσια ταβέρνα στην περιοχή Πέδι, κρατώντας την ίδια ομπρέλα για τον ήλιο.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι οι έρευνες πλέον διευρύνονται και τα δεδομένα αλλάζουν ξανά ως προς τα σενάρια για την εξαφάνιση του δρ Μόσλεϊ.

Συγκεκριμένα, και με βάση το παραπάνω ντοκουμέντο, φαίνεται ότι ο Μόσλεϊ περπάτησε για 20 περίπου λεπτά από την παραλία όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και ένα φιλικό ζευγάρι και έφτασε στο χωριό του νησιού του ανατολικού Αιγαίου το μεσημέρι.

Ο Μόσλεϊ περπάτησε από την παραλία του Αγίου Νικολάου και εθεάθη στο Πεδί. Τα ίχνη του φαίνεται ότι χάθηκαν καθώς περπατούσε προς το λιμάνι της Σύμης

Από εκεί και πέρα ο παρουσιαστής θα έπρεπε να περπατήσει για ακόμη 35 λεπτά προκειμένου να φτάσει στην Χώρα του νησιού όπου βρισκόταν το σπίτι όπου διέμενε. Η συγκεκριμένη διαδρομή πάντως δεν είναι παραθαλάσσια ούτε περιλαμβάνει κάποιο στενό και επικίνδυνο μονοπάτι κοντά στη θάλασσα.

Για τον λόγο αυτό οι έρευνες πλέον κινούνται προς κάθε κατεύθυνση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...