180
| Nick Paleologos / SOOC

Προάστια Αθήνας – Aνατολική Αττική: 36 ώρες χωρίς ρεύμα

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2022, 09:42
| Nick Paleologos / SOOC

Προάστια Αθήνας – Aνατολική Αττική: 36 ώρες χωρίς ρεύμα

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2022, 09:42

Χωρίς ρεύμα για πάνω από 36 ώρες παραμένουν περιοχές της ανατολικής Αττικής με μία από τους κατοίκους να απευθύνει κραυγή απόγνωσης.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας. Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει το δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος», κατήγγειλε στο Mega η κάτοικος Αγίας Μαρίνας Παιανίας.

«Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα. Στο δήμο Παιανίας δεn σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», συμπλήρωσε.

Τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις βλάβες και στους τελευταίους 20 υποσταθμούς,  ενώ προσπάθειες γίνονται και για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε εκατοντάδες μεμονωμένες περιπτώσεις σε όλο το Λεκανοπέδιο με την εκτίμηση ότι έως το μεσημέρι θα έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα στο σύνολό τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...