173
| Stringer / SOOC

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις βάσεις στα ΑΕΙ

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2022, 13:32
|Stringer / SOOC

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις βάσεις στα ΑΕΙ

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2022, 13:32

Η Νίκη Κεραμέως είχε υποσχεθεί την Τετάρτη ότι οι βάσεις για την είσοδο στα πανεπιστήμια θα ανακοινώνονταν «ως το τέλος της εβδομάδας» –για πρώτη φορά τόσο νωρίς, Ιούλιο μήνα– και τελικά οι 90.000 υποψήφιοι δεν χρειάζεται καν να περιμένουν τόσο.

Οπως ανέφερε το kathimerini.gr σε ρεπορτάζ του Απόστολου Λακασσα, «το απόγευμα της Πέμπτης» όπως ελέχθη από υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν είτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο (εάν έχουν κάνει σχετική αίτηση), είτε μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (κάθε υποψήφιους με τον κωδικό του), είτε στο λύκειο του υποψηφίου.

Σύμφωνα με το kathimerini.gr, εκτός από τα αποτελέσματα για τις θέσεις σε πανεπιστήμια και τις παραγωγικές σχολές των υπουργείων Αμυνας, Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις θέσεις σε δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), καθώς φέτος οι υποψήφιοι μπορούσαν να συμπληρώσουν μηχανογραφικό δελτίο και για τα ΙΕΚ. Όσοι υποψήφιοι δεν ξεπέρασαν την ΕΒΕ των σχολών που τους ενδιέφεραν μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση σε δημόσιο ΙΕΚ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...