454
Θα το πιει ή θα το εκτοξεύσει; Ποτέ δεν ξέρεις με τον Πολάκη... | INTIME NEWS / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Αμετανόητος Πολάκης: Προβοκάτσια, λέει τώρα για το bullying στη συνεργάτιδα του Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2024, 14:19
Θα το πιει ή θα το εκτοξεύσει; Ποτέ δεν ξέρεις με τον Πολάκη...
|INTIME NEWS / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Αμετανόητος Πολάκης: Προβοκάτσια, λέει τώρα για το bullying στη συνεργάτιδα του Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2024, 14:19

Προβοκάτσια λέει τώρα ο Παύλος Πολάκης πως ήταν η χυδαία και απολύτως αδικαιολόγητη επίθεσή του σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, επειδή δεν… του άρεσε η έκφραση του προσώπου της. Το bullying ήταν η αιτία της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, «για ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής», όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Στην πρώτη του ομιλία ως ανεξάρτητος, την Τρίτη κατά την συζήτηση του ψυχιατρικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, ο βουλευτής Χανίων δεν έχασε την ευκαιρία να επανέλθει.

Ξεκίνησε υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος «δεν τσίμπησε στις προβοκατσιούλες» που στήθηκαν για το ύφος και το ήθος του. Και συνέχισε στον ίδιο επιθετικό τόνο προς την νομική σύμβουλο του Αδωνι Γεωργιάδη: «Η κυρία δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Υπήρξε και άλλη φορά στη Βουλή, που της κάνω παρατήρηση “κυρία μου μην κάνετε αυτούς τους μορφασμούς”. Και το ξανάκανε και προχθές στην επιτροπή, την ώρα που μιλούσα για το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, αυτή την τεράστια υπερτιμολόγηση που γίνεται εκεί. Της είπα αυτό που της είπα. Τέλειωσε το επεισόδιο εκεί και μετά από λίγο ξαναπυροδοτήθηκε, με ένα κλάμα χρονοκαθυστερήσεως από την κ. Λινού, σαφώς υποκριτικό, σαφώς στημένο, το οποίο κατευθείαν πυροδότησε τον ερχομό του προέδρου της Βουλής εδώ». 

Ο βουλευτής έφτασε στο σημείο να εμπλέξει και τον πρόεδρο της Βουλής στην «προβοκάτσια»:  «Ακούστε καλά, κατάγομαι από έναν τόπο που βγάζει περήφανους ανθρώπους. Βγάζει ανθρώπους που τιμούν τις γυναίκες. Εγώ μεγάλωσα με γυναίκες, δύο θειάδες δασκάλες, όλη μου η οικογένεια έχει πολλούς μορφωμένους και δεν ανέχομαι από κανέναν να λέει εμένα “χυδαίο ζήτουλα προσοχής”. Απαιτώ από τον πρόεδρο της Βουλής, μετά και την παραδοχή της κ. Πετρούλια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας, γιατί εκεί στήθηκε όλη η προβοκάτσια, ότι εγώ και καλά επιτέθηκα σε μια κυρία πάσχουσα από εγκεφαλικό που δεν μπορούσε να απολογηθεί και ήταν όλο ψέμα, απαιτώ δημόσια να το πάρει πίσω ο πρόεδρος της Βουλής».

«Ο ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς είναι ένας δειλός»

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν βέβαια παρών στην Αίθουσα της Ολομέλειας και απάντησε στον Παύλο Πολάκη, επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά δεν καθορίζεται με βάση την κατάσταση της υγείας κάποιου.

«Δεν κατάλαβα, η υποχρέωσή μας να φερόμαστε σε εργαζομένους με αξιοπρέπεια και χωρίς να τους ασκούμε bullying εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας τους; Πού το είδατε αυτό γραμμένο κ. Πολάκη; Ο λόγος που σας διέγραψε ο κ. Κασσσελάκης, έστω και μισό, είναι διότι ενώπιον του ελληνικού λαού κάνατε δύο γυναίκες να κλαίνε με την απρεπή σας συμπεριφορά. Και είδε ο κάθε Έλληνας πώς θα ήταν να σας έχει εργοδότη. Στο υπουργείο Υγείας τα ίδια κάνατε στους εργαζόμενους και γι’ αυτό σας μισούν όλοι. Αυτό που κάνατε στην κ. Πετρούλια στην επιτροπή, το κάνατε πάντα και στους εργαζόμενους. Τέτοιος είστε, ένας δειλός», υπογράμμισε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...