222
| CreativeProtagon

«Αλμυρό» το σκούτερ τού ερωτευμένου Φρανσουά Ολάντ

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2024, 20:09
|CreativeProtagon

«Αλμυρό» το σκούτερ τού ερωτευμένου Φρανσουά Ολάντ

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2024, 20:09

Το σκούτερ που πρωταγωνίστησε στο σεξουαλικό σκάνδαλο του πρώην προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ με την τότε ερωμένη του (και νυν σύζυγό του) Ζουλί Γκαγιέ θα δημοπρατηθεί στις 26 Μαΐου σε ένα κάστρο στον Λίγηρα, μας πληροφορεί το Politico.

Πρόκειται για ένα γκρίζο τρίτροχο Piaggio που είχε… παρκάρει στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού Closer προ δεκαετίας, όταν η εφημερίδα αποκάλυψε τον «παράνομο δεσμό» του γάλλου προέδρου με την ηθοποιό.

Τότε ο γαλλικός Τύπος απόλαυσε τη λεπτομέρεια ενός πράκτορα της προεδρικής ασφαλείας που παρέδιδε σακούλα με φρέσκα κρουασάν νωρίς το πρωί στους πεινασμένους εραστές.

Αν και αργότερα υποστηρίχθηκε ότι η τσάντα περιείχε έγγραφα και όχι αρτοσκευάσματα, τα κρουασάν εκείνα κατάφεραν να μην μπαγιατέψουν και να γίνουν στάνταρ κωμικό μοτίβο της γαλλικής πολιτικής.

Οι αποκαλύψεις εκείνες προκάλεσαν μια κάποια φθορά στη φήμη του Ολάντ, ο οποίος τελικά χώρισε από την τότε «επίσημη σύντροφό του» Βαλερί Τριερβελέρ. Την Γκαγιέ αποκατέστησε το 2022.

Δέκα χρόνια αργότερα, το σκανδαλώδες σκούτερ εξακολουθεί να εμπνέει γοητεία. Το όχημα, το οποίο άλλαξε ιδιοκτήτη αρκετές φορές από το 2015, θα βγει σε δημοπρασία, όπως προαναφέρθηκε, από τον οίκο δημοπρασιών Rouillac.

«Αυτό είναι το σκούτερ του Ελιζέ που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος Ολάντ για να φθάσει στην ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ ινκόγκνιτο πλην γενναίως την Πρωτοχρονιά του 2014» αναφέρει η ανακοίνωση του Rouillac.

Τα γαλλικά μέσα έγραψαν ότι η τιμή εκκίνησης για το σκούτερ είναι τα 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...