296
O Αλέν Ντελόν στο φιλμ «Le Samourai», του 1967. Στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο «Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» | Photo by ullstein bild/ullstein bild via Getty Images

Αλέν Ντελόν: Η αστυνoμία βρήκε 72 όπλα στο σπίτι του γάλλου σταρ

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2024, 12:54
O Αλέν Ντελόν στο φιλμ «Le Samourai», του 1967. Στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο «Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο»
|Photo by ullstein bild/ullstein bild via Getty Images

Αλέν Ντελόν: Η αστυνoμία βρήκε 72 όπλα στο σπίτι του γάλλου σταρ

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2024, 12:54

Η γαλλική αστυνομία κατέσχεσε 72 πυροβόλα όπλα και περισσότερα από 3.000 φυσίγγια από το σπίτι του γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν. H οικία του σταρ, μια βίλα που αγόρασε το 1971 μέσα σε ένα μεγάλο κτήμα, βρίσκεται περίπου 135 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού, στην περιοχή Ντουσί-Μονκορμπόν –και σε αυτή την έκταση βρέθηκε και ένα πεδίο βολής. Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Ντελόν δεν έχει άδεια οπλοφορίας.

Η έρευνα στο σπίτι του 88χρονου ηθοποιού, ο οποίος έχει παίξει κατ’ επανάληψη τον ρόλο του «σκληρού» στον κινηματογράφο, διεξήχθη την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, αφού ένας κρατικός υπάλληλος επισκέφθηκε το σπίτι και είδε ένα όπλο. Ακολούθως, ενημέρωσε το δικαστήριο και αυτό εξέδωσε ένταλμα, σύμφωνα με το BBC.

Η υγεία του ηθοποιού δεν είναι καλή τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2019, ενώ υποφέρει από ακόμη μια σοβαρή πάθηση που δεν κατονομάζεται στα γαλλικά ΜΜΕ.

Οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του επίσης δεν είναι καλές και έχει γίνει αρκετές φορές πρωτοσέλιδο στα γαλλικά Μέσα. Τα τρία παιδιά του έχουν μιλήσει για τα παράπονά τους στα ΜΜΕ, σε ένα «σίριαλ» που περιλαμβάνει ύβρεις, κατηγορίες, μηνύσεις και μυστικές ηχογραφήσεις.

Το τελευταίο επεισόδιο αφορούσε την ιατρική περίθαλψη του Ντελόν. Τον περασμένο μήνα ένας γιατρός τον εξέτασε με εντολή του δικαστηρίου, αλλά τα συμπεράσματά του αμφισβητήθηκαν αμέσως από τα παιδιά του ηθοποιού.

Πέρυσι, τα παιδιά του υπέβαλαν καταγγελία εναντίον της πρώην βοηθού του, Χιρόμι Ρόλιν, ισχυριζόμενα ότι η ιαπωνικής καταγωγής βοηθός παραγωγής ταινιών ενεπλάκη σε «ηθική παρενόχληση» του πατέρα τους. Ο δικηγόρος της αρνήθηκε τότε όλες τις κατηγορίες.

Η τελευταία σημαντική δημόσια εμφάνιση του Ντελόν έγινε στο Φεστιβάλ των Καννών το 2019, όπου έλαβε τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, παρευρέθηκε στην κηδεία του φίλου και συναδέλφου του, Ζαν Πολ Μπελμποντό, στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...