182
Οι νέες κλίνες ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γενικό Κρατικό Νίκαιας | Υπουργείο Υγείας

Ακόμη 12 νέες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Νίκαιας

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2020, 18:59
Οι νέες κλίνες ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γενικό Κρατικό Νίκαιας
|Υπουργείο Υγείας

Ακόμη 12 νέες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Νίκαιας

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2020, 18:59

Με 12 πολύτιμες για τη φάση της πανδημίας κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενισχύθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Πρόκειται για τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που οργανώθηκε στο Νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και είναι πλέον έτοιμες να σώσουν ζωές.

Τις νέες κλίνες εγκαινίασε τη Δευτέρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και αναπτύχθηκαν από τη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη, της  Αγγελικής Φράγκου και της εταιρείας ΙΟΝ ΑΕ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιατρούς, νοσηλευτές, το προσωπικό του νοσοκομείου Νίκαιας, για την εξαιρετική δουλειά και προσπάθεια που κάνουν, σε ένα πολύ μεγάλο και πολύ σημαντικό νοσοκομείο για εμάς. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να παραλάβουμε τις 12 κλίνες ΜΕΘ που είναι μια ευγενική χορηγία και δωρεά του κυρίου Μαρινάκη, της κυρίας Φράγκου και της ΙΟΝ, τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και κρίσης, στήριξαν και βοήθησαν εμπράκτως, και το βλέπετε σήμερα μπροστά σας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η δωρεά αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, γιατί έγινε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, σε μια περιοχή πολύ μεγάλη, με πολύ μεγάλες ανάγκες και αυτές οι κλίνες εντατικής θεραπείας θα βοηθήσουν να σωθούν ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...