167
Ο Μπερλουσκόνι σε προεκλογική συγκέντρωση του κεντροδεξιού συνασπισμού τον περασμένο Σεπτέμβριο | REUTERS/Yara Nardi/File Photo

Αισιόδοξος ο Μπερλουσκόνι: «Είναι δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρω»

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2023, 16:18
Ο Μπερλουσκόνι σε προεκλογική συγκέντρωση του κεντροδεξιού συνασπισμού τον περασμένο Σεπτέμβριο
|REUTERS/Yara Nardi/File Photo

Αισιόδοξος ο Μπερλουσκόνι: «Είναι δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρω»

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2023, 16:18

Αισθητά καλύτερη φαίνεται να είναι η κατάσταση της υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος 48 ώρες μετά τη νοσηλεία του, δήλωσε μέσω της ιταλικής εφημερίδας Il Giornale πως «είναι δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρω και αυτή τη φορά».

Ο 86χρονος πολιτικός που έχει διατελέσει τρεις φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας, διαγνώσθηκε με λευχαιμία  και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ κλινικής του Μιλάνου.

Οι δηλώσεις του φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από τα ηγετικά μέλη του κόμματός του, Φόρτσα Ιτάλια. Ο υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος, Αντόνιο Ταγιάνι, δήλωσε την Παρασκευή το πρωί στη Rai3 πως ο Μπερλουσκόνι αντιδρά θετικά στη θεραπεία, πως «είναι ένα λιοντάρι και πως τον άκουσε με δυνατή, ηχηρή φωνή», ενώ τόνισε πως «κανείς δεν μίλησε ποτέ για Συνέδριο ή για μετα-Μπερλουσκόνι (εποχή). Ο Μπερλουσκόνι, δόξα τω Θεώ, είναι ακόμα εκεί».

Χαρακτηριστικό του θετικού κλίματος που επικρατούσε την Παρασκευή είναι η δήλωση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος πως ο Μπερλουσκόνι σήμερα στο τηλέφωνο «μίλησε για τις επερχόμενες τοπικές εκλογές, και για τις επερχόμενες ευρωεκλογές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...