189
|

Αγριος ξυλοδαρμός 83χρονης στην Πρέβεζα -Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2020, 16:16

Αγριος ξυλοδαρμός 83χρονης στην Πρέβεζα -Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2020, 16:16

Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένη, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μια γυναίκα 83 ετών, η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και με χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, στο σπίτι της στην Πρέβεζα χθες στις 8 το βράδυ.

Για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα οδηγηθεί αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της, πάνω στο κρεβάτι, μια γειτόνισσά της, η οποία δεν την είχε δει όλη την ημέρα, ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι της.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο Πακιστανός ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν έχει υποστεί βιασμό καθώς η 83χρονη βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...