278
| INTIMEnews

Αγριο φονικό στη Γλυφάδα: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2021, 09:49
|INTIMEnews

Αγριο φονικό στη Γλυφάδα: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2021, 09:49

Μοιραία κατάληξη είχε η άγρια συμπλοκή δύο ανδρών λίγο πριν από τις 7 το πρωί στη συμβολή των οδών Βερελή και Βορείου Ηπείρου, στη Γλυφάδα.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, όλα άρχισαν από έναν καβγά μεταξύ ενός άνδρα ηλικίας 51 ετών με τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, έξω από κατάστημα της περιοχής.

Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια της πάλης ο γιος τράβηξε μαχαίρι, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 66χρονο.

Εντρομοι περαστικοί που είδαν το αιματηρό περιστατικό ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο δράστης του φονικού παραδόθηκε λίγο αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας.

«Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά την παράδοσή του.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, δράστης και θύμα φαίνεται ότι είχαν διαφορές για περιουσιακά ζητήματα.

«Ο Θανάσης (σ.σ. ο δράστης) έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πάνω από 20. Ρωτούσα κατά καιρούς τη μάνα του τι κάνει, αλλά απέφευγε να μου απαντήσει. Πότε γύρισε από το εξωτερικό δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως μαζί τους δεν ζούσε γιατί δεν τον βλέπαμε εδώ στην περιοχή. Την οικογένεια την γνωρίζουμε από μικρά παιδιά, καθώς εδώ έμεναν πάντα. Επάνω είναι το σπίτι τους και κάτω η επιχείρηση. Ο πατέρας τους είχε ανοίξει το μαγαζί, μόνο που μετά από χρόνια πέθανε. Υπάρχει και μια κόρη μικρότερη σε ηλικία. Το μαγαζί λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα το ανέλαβε η μάνα με την κόρη. Εκεί δούλευε και ο Γιάννης, που λίγο μετά μάθαμε πως είχε σχέση με την μητέρα τους».

Κατά πληροφορίες η μητέρα φέρεται να μην γνωρίζει ότι ο γιος της είναι ο αυτός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφό της, έχοντας την εντύπωση ότι το παιδί της βρίσκεται ακόμη στη Δανία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...