266
| Facebook

Aγριο έγκλημα στην Κρήτη – Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2021, 10:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/10/2021 16:30
|Facebook

Aγριο έγκλημα στην Κρήτη – Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2021, 10:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/10/2021 16:30

Αγριο φονικό το πρωί της Παρασκευής στην Ιεράπετρα, όταν 54χρονος σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του στην περιοχή του Περιστερά.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, θύτης και θύμα είχαν τέσσερα παιδιά και πριν από μερικούς μήνες είχαν χωρίσει οριστικά.

Οπως έγινε γνωστό, ο 54χρονος πήγε σε μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων στην περιοχή Περιστερά, όπου διέμενε προσωρινά η 48χρονη, και έπειτα από έντονη λογομαχία τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

«Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7:30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει. Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε και την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου, η οποία είδε το σκηνικό, πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας της είπε “είχαμε προηγούμενα”. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είναι ακόμα εδώ», δήλωσε η διευθύντρια της μονάδας στο protothema.gr.

Μετά την πράξη του ο 54χρονος πήγε πάνω από έναν γκρεμό κοντά στη θάλασσα, όπου απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Για περισσότερες από έξι ώρες, ο δράστης στεκόταν μπροστά στον γκρεμό κρατώντας στα χέρια του και το μαχαίρι του εγκλήματος.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, το ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να εισέλθει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε φρουρούμενο στο νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήταν τραυματισμένος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...