235
|

Aγρια συμπλοκή εν πλω σε πλοίο από την Τήνο προς Ραφήνα

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2024, 09:17

Aγρια συμπλοκή εν πλω σε πλοίο από την Τήνο προς Ραφήνα

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2024, 09:17

H βία πλέον είναι παντού στη χώρα, ακόμα και στα πλοία των διακοπών μας. Στην προσαγωγή 14 επιβατών προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Exrpess», το οποίο είχε αναχωρήσει στις 6:00 το απόγευμα της Τρίτης από το λιμάνι της Τήνου με προορισμό τη Ραφήνα.

Οπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, υπήρξε άγρια βιαιοπραγία με αναφορές ακόμα και για όπλα (!): Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες συνεπλάκησαν με γροθιές, ενώ μάρτυρες είπαν ότι ένας από τους δύο έβγαλε όπλο –αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η συμπλοκή σημειώθηκε όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε παρέα Ρομά, να μην κάνουν τόση φασαρία.

Στο βίαιο περιστατικό επενέβησαν αμέσως τα μέλη του πληρώματος, ενώ ο καπετάνιος, κρίνοντας ότι η κατάσταση είναι επισφαλής για τη συνέχεια του ταξιδιού, γύρισε το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου. Στο πλοίο επέβαιναν 717 άτομα.

Αυτή την περίοδο και λόγω Δεκαπενταύγουστου η κίνηση προς την Τήνο είναι αυξημένη καθώς στο νησί σπεύδουν πολλοί προσκυνητές για τη Μεγαλόχαρη.

Tο πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θήρα – Ιο – Πάρο – Μύκονο – Τήνο και αναχωρούσε για τον τελικό προορισμό του, το λιμάνι της Ραφήνας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...