262
Επιθεώρηση στο «Δελφινάριο» θυμίζουν οι μεταμφιέσεις του Πριγκόζιν | .

«Αυτός είναι ο μαφιόζος κλόουν Πριγκόζιν» λέει το Κρεμλίνο

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2023, 18:50
Επιθεώρηση στο «Δελφινάριο» θυμίζουν οι μεταμφιέσεις του Πριγκόζιν
|.

«Αυτός είναι ο μαφιόζος κλόουν Πριγκόζιν» λέει το Κρεμλίνο

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2023, 18:50

Φωτογραφίες του «μάγειρα» πραξικοπημάτων Πριγκόζιν γελοία μεταμφιεσμένου έδωσε στη δημοσιότητα ο Πούτιν μέσω του φιλικού του μέσου Izvestia, με προφανή σκοπό την αποσάθρωση της προσωπικότητας του «προδότη κινηματία».

Επίσης και της οικίας του στην Αγία Πετρούπολη – σε αυτές τις δεύτερες ο λαός μπορεί να δει τη χλιδή που ο μέσος Ρώσος στερείται, αλλά και τα απαραίτητα μέσα για να την απόκτησή της: «πανάκριβα όπλα τύπου ‘‘Scarface’’» σχολίασε η Corriere della Sera.

Το δημοσιευθέν υλικό σίγουρα δεν κολακεύει τον Πριγκόζιν. Κάνει, δε, κάτι ακόμα χειρότερο: τον παρουσιάζει σαν μαφιόζο και συγχρόνως γκροτέσκα φιγούρα. Τα αντικείμενα της πολυτελούς οικίας του δείχνουν χαρακτήρα αλλοπρόσαλλο, τόσο ταιριαστό με την οπερετική «ανταρσία» που επιχείρησε.

Δίπλα στα όπλα υπάρχουν κούτες με λεφτά και δίπλα σε αυτές ένας βαλσαμωμένος κροκόδειλος. Το κλου: στο διαμέρισμα υπάρχει και ιδιωτικός ναΐσκος γεμάτος βυζαντινής τεχνοτροπίας εικόνες – η Corriere ξαναχτύπησε: «Τρέχα γύρευε από πού τις έκλεψε…»

Μετά την εκ βαθέων προσευχή, οι πιστοί τι κάνουν; Παίζουν μπιλιάρδο! Ετσι δόθηκαν και οι φωτογραφικές αποδείξεις από τη σχετική σάλα του διαμερίσματος. «Μαφιόζος, λοιπόν, το δίχως άλλο, όμως περασμένων εποχών, κάπου κοντά στη δεκαετία του ’90».

Σημαντική είναι η συσχέτιση των αποκαλυπτηρίων της οικίας Πριγκόζιν με την είδηση ότι επέστρεψε στη Ρωσία. Θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι είδους παιχνίδι τού έστησε ο Πούτιν, αφού ο Πριγκόζιν «ξέρει πολλά μυστικά». Οπωσδήποτε, όμως, με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τον εξευτέλισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...