156
Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στην έδρα του ΣΕΒ | Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δίωξη του Ρουβίκωνα

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2020, 13:02
Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στην έδρα του ΣΕΒ
|Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δίωξη του Ρουβίκωνα

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2020, 13:02

Σκληρότερη στάση απέναντι στον Ρουβίκωνα σχεδιάζει η κυβέρνηση, η οποία επεξεργάζεται νομοθετική ρύθμιση για τη δραστηριότητα της αναρχικής συλλογικότητας.

Οπως επισημαίνει το Σάββατο η «Καθημερινή» σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη, τα υβριστικά συνθήματα στην κατοικία του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε ήταν η αφορμή που αναζητούσε η κυβέρνηση για να σκληρύνει τη στάση της.

Αξιωματούχοι που διαμορφώνουν τη ρύθμιση διευκρίνισαν ότι αδικήματα όπως η διατάραξη οικιακής ειρήνης, η απειλή και η φθορά θα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος εφόσον τελούνται κατ’ εξακολούθηση από μια συμμορία. Αυτό το τελευταίο στοιχείο φωτογραφίζει τη δράση του Ρουβίκωνα.

Το τελευταίο διάστημα τα μέλη της συλλογικότητας έχουν πυκνώσει τη δράση τους, όχι μόνο με αναγραφή συνθημάτων, αλλά και «επισκέψεις» στον χώρο εργασίας, όπως έκαναν στο ιατρείο του ψυχιάτρου του Κορυδαλλού και σε ιατρείο γυναικολόγου.

Η ίδια η ομάδα δηλώνει έτοιμη και στο ενδεχόμενο νομοθετικής πρωτοβουλίας που την αφορά:  «Το έχουμε επεξεργαστεί το έχουμε  συζητήσει και φυσικά θα το αντιμετωπίσουμε», έγραψε στο Facebook ιδρυτικό μέλος της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...