171
Το σήμα είχε ήδη κάνει την εμφάνισή του στο συνέδριο. Την Τρίτη παρουσιάστηκε και επίσημα | SOOC

Αυτό είναι το νέο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2022, 17:44
Το σήμα είχε ήδη κάνει την εμφάνισή του στο συνέδριο. Την Τρίτη παρουσιάστηκε και επίσημα
|SOOC

Αυτό είναι το νέο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2022, 17:44

Το νέο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής παρουσίασε την Τρίτη η Χαριλάου Τρικούπη, στον απόηχο όσων αποφασίστηκαν στις κάλπες και στο 3ο Συνέδριο του κόμματος.

Η επιστροφή του πράσινου ήλιου, του ιστορικού εμβλήματος του ΠΑΣΟΚ, είχε προεξοφληθεί και όντως συνέβη. Αυτό που όμως εξαφανίστηκε είναι το ρόδο που αποτελούσε το σύμβολο του Κινήματος Αλλαγής από το ιδρυτικό του συνέδριο την άνοιξη του 2018.

 

Είναι προφανές ότι το παλαιό ΠΑΣΟΚ «καπελώνει» τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, εξαφανίζοντας το εγχείρημα του 2017-18. Αλλωστε και στις εκλογές για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, όσοι εκτός ΠΑΣΟΚ δοκίμασαν δυσκολεύτηκαν, με εξαίρεση ίσως τον Θόδωρο Μαργαρίτη (παλαιός της ΔΗΜΑΡ) που βρέθηκε στην 58η θέση, πάνω από τον Δημήτρη Μάντζο για παράδειγμα που είναι εκπρόσωπος Τύπου και επιλογή του αρχηγού Νίκου Ανδρουλάκη.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και ποιοι εκλέγονται στην ΚΠΕ

Χαρακτηριστική τού πόσο «παρείσακτο» εκλαμβάνεται πλέον το ΚΙΝΑΛ είναι και η άκομψη, αν όχι ερασιτεχνική, γραφιστική επιλογή οι λέξεις «Κίνημα Αλλαγής» να είναι με διαφορετική γραμματοσειρά από αυτή του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...