163
Ζέρβας, Μπακογιάννης και Μώραλης έλαβαν το χρίσμα της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου | SOOC/ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Αυτές είναι οι επιλογές της ΝΔ για τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2023, 11:52
Ζέρβας, Μπακογιάννης και Μώραλης έλαβαν το χρίσμα της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου
|SOOC/ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Αυτές είναι οι επιλογές της ΝΔ για τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2023, 11:52

Τους νυν δημάρχους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη.

Συγκεκριμένα η Πειραιώς ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

Η ΝΔ είχε στηρίξει τον κ. Μπακογιάννη και το 2019, άλλωστε είναι ανιψιός του Πρωθυπουργού και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη. Ωστόσο στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Ζέρβας δεν είχε κατεβεί με το χρίσμα της ΝΔ –η Πειραιώς είχε επιλέξει τον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος όμως έχασε από τον νυν δήμαρχο στη β’ Κυριακή. Οσο για τον Πειραιά, το 2019 ο κ. Μώραλης είχε κατεβεί ως ανεξάρτητος, στηριζόμενος ατύπως μόνο από το τότε Κίνημα Αλλαγής, ενώ η ΝΔ είχε στηρίξει τον Νίκο Βλαχάκο που είχε ηττηθεί κατά κράτος από τον νυν δήμαρχο στον επαναλληπτικό γύρο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...