200
O υπουργός Ανάπτυξης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open τη Δευτέρα | YouTube

Αδωνις Γεωργιάδης: Γιατί να υπάρχει όριο στον αριθμό των καλεσμένων στους γάμους;

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2021, 11:35
O υπουργός Ανάπτυξης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open τη Δευτέρα
|YouTube

Αδωνις Γεωργιάδης: Γιατί να υπάρχει όριο στον αριθμό των καλεσμένων στους γάμους;

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2021, 11:35

Τη διαφωνία του με τον υφιστάμενο περιορισμό στον αριθμό των καλεσμένων σε γάμους εξέφρασε ανοικτά, μιλώντας στο Open, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, φιλοτεχνώντας για τον εαυτό του και το προφίλ τού pro business υπουργού που διαφωνεί με τις εισηγήσεις των ειδικών.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το όριο των 100 ατόμων για γάμους και δεξιώσεις δεν είναι απαραίτητο, διότι με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ένα κατάστημα εστίασης μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και περισσότερους από 100 πελάτες. Επομένως, κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και σε αυτές τις δεξιώσεις που πραγματοποιούνται σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους.

Επέλεξε έτσι ο υπουργός να αγνοήσει το γεγονός ότι στους χώρους εστίασης οι πελάτες δεν ανακατεύονται μεταξύ τους, όπως συμβαίνει στους γάμους.

«Θα αιτηθούμε στην Επιτροπή να αρθεί αυτό το μέτρο», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Κατά τα άλλα, ο υπουργός επανέλαβε ότι τα γυμναστήρια θα ανοίξουν για όλους στις 31 Μαΐου και λόγω του ότι έχουν μείνει πολύ καιρό κλειστά, είναι αναγκαία η οικονομική τους στήριξη.

Οπως είπε, η πλατφόρμα των επιδοτήσεων για όλα τα γυμναστήρια και τους παιδότοπους θα ανοίξει 28 με 30 Μαΐου. Υπογράμμισε μάλιστα ότι δεν θα υπάρχουν κριτήρια μείωσης τζίρου προκειμένου να δοθεί η επιδότηση, καθώς όλες αυτές οι επιχειρήσεις έχουν μείωση τζίρου μεγαλύτερη από 30%.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...