192
| IntimeNews

Αδωνις Γεωργιάδης: «Εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2024, 13:33
|IntimeNews

Αδωνις Γεωργιάδης: «Εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2024, 13:33

«Μερικές θλιβερές μειοψηφίες της άκρας Αριστεράς δεν θα καταλάβουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για την κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια και τις καταλήψεις που, όπως υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, δεν θα οδηγήσουν στο να χαθούν οι εξετάσεις, καθώς αυτές μπορούν να γίνουν με ηλεκτρονικό τρόπο.

Για αυτό το θέμα άλλωστε παρενέβη και την Πέμπτη με επείγουσα ερμηνευτική εγκύκλιό του προς τις Συγκλήτους των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, τονίζοντας ότι «οι εξετάσεις στα ΑΕΙ μπορούν να διεξαχθούν ψηφιακά».

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ανέφερε: «Ξεκαθαρίζω ότι κατά τη δική μου γνώμη, κι εγώ δεν είμαι κανένας μαλακός, είμαι σκληρός, εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν. Δεν το λέω ειρωνικά, θα με σκοτώσουν σίγουρα, εγώ δεν μπορώ να μπω στα πανεπιστήμια, δεν μου επιτρέπει η βία της άκρας Αριστεράς να μπω σε κανένα πανεπιστήμιο».

«Ακούω αυτά που λένε για το άσυλο και με πιάνουν τα γέλια. Μετά από 25 φορές που επιχείρησαν να με κάψουν, είπα να μη το ρισκάρω. Σας το λέω με πάσα γνώση και ρεαλισμό» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...