242
Ο Χάρης Δούκας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου | ΓΤ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/Θ. Μανωλόπουλος

70 λεπτά στο Προεδρικό Μέγαρο: Ο Χάρης Δούκας με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2023, 14:41
Ο Χάρης Δούκας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
|ΓΤ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/Θ. Μανωλόπουλος

70 λεπτά στο Προεδρικό Μέγαρο: Ο Χάρης Δούκας με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2023, 14:41

Εβδομήντα λεπτά. Τόσο διήρκεσε η συνάντηση που είχε την Τρίτη ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκελαροπούλου.

Ο κ. Δούκας ο οποίος θα αντικαταστήσει στον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας τον Κώστα Μπακογιάνη την Πρωτοχρονιά, διέβη το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου με σκοπό να παρουσιάσει στην κυρία Σακελλαροπούλου τις προτάσεις του για την πόλη και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της. Στάθηκε ιδιαίτερα στην κλιματική κρίση, για την αντιμετώπιση της οποίας, όπως είπε, απαιτείται συντονισμός και συνεργασία πολλών φορέων.

Η κυρία Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον κ. Δούκα και του ευχήθηκε καλή δύναμη, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου.

«Σήμερα το πρωί είχα την ευκαιρία να συναντήσω την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Με μεγάλη χαρά παρουσίασα τις προτάσεις μας για μία πράσινη, καθαρή, ασφαλή και δημιουργική Αθήνα. Είμαστε σε περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε νέες πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή. Με πολλή δουλειά και με συνεργασία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

»Η Αθήνα έχει πολλές δυνατότητες και σπουδαίο μέλλον. Κάνοντας μικρά αλλά στέρεα βήματα μπορούμε να φέρουμε σημαντικές αλλαγές στις ζωές των πολιτών», ανέφερε μετά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων.

Για το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση γνωριμίας του κ. Δούκα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...