338
«Μπόρα είναι, θα περάσει» εκτιμά «ο γιατρός» των ΑΝΕΛ | ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Παπαχριστόπουλος ομολογεί: Ο Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2018, 10:37
«Μπόρα είναι, θα περάσει» εκτιμά «ο γιατρός» των ΑΝΕΛ
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Παπαχριστόπουλος ομολογεί: Ο Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2018, 10:37

Την κρίση που έχει ξεσπάσει στις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με την κυβέρνηση μετά την ένοπλη εισβολή στην Τούμπα επιχείρησε να περιγράψει -αλλα και υποβαθμίσει- ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ερωτηθείς σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η όλη υπόθεση (με τις διώξεις κατά του κ. Σαββίδη) για την κυβέρνηση, ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν αρνήθηκε του δεσμούς που συνδέουν το Μαξίμου με το αφεντικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να συμπληρώσει λέγοντας ότι «μπόρα είναι και θα περάσει».

«Η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση, δεν το αρνούμαι, αλλά είναι κάτι που θα περάσει. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στην επισήμανση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ ότι -όπως ακούγεται- αυτό που έφερε σε επαφή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη, ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αρκέστηκε να πει ότι «κάθε επιχειρηματίας θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση».

Αν και χαρακτήρισε λάθος την εισβολή με το όπλο στο γήπεδο, όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να συλληφθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απέφυγε να απαντήσει λέγοντας «δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες».

Δεν παρέλειψε πάντως να σημειώσει πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που έφερε χρήματα στην Ελλάδα, που παρακλήθηκε να πάρει τη ΣΕΚΑΠ και το έπραξε, χωρίς τότε κανείς να του πει για το πρόστιμο. Απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι «100% έπρεπε να ρυθμιστεί το πρόστιμο γιατί είχει επιβληθεί απο το 2009 και κανείς δεν του το είπε του ανθρώπου».

Αντίθετα στάση ίσων αποστάσεων επέλεξε να τηρήσει για το θέμα Σαββίδη και τις σχέσεις του ομογενούς επιχειρηματία με την κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό σχολίασε χαρκατηριστικά ότι ο Ιβάν Σαββίδης πυροβόλησε τα πόδια του, δίνοντας «πάτημα σε όσους δεν τον θέλουν στην Ελλάδα».

Σε ερώτηση για το αν ευνοήθηκε από την κυβέρνηση, ο Γιώργος Βαρεμένος αρκέστηκε να πει ότι ο Σαββίδης είναι ένας επιχειρηματίας που θέλει απλά να κάνει τη δουλειά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...