569
Καρέ καρέ το φιλί της Μάλια Ομπάμα που κάνει τον γύρο του κόσμου | ΥοuTube

Η Μάλια Ομπάμα είναι ερωτευμένη. Ε, και;

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 23 Νοεμβρίου 2017, 10:35
Καρέ καρέ το φιλί της Μάλια Ομπάμα που κάνει τον γύρο του κόσμου
|ΥοuTube

Η Μάλια Ομπάμα είναι ερωτευμένη. Ε, και;

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 23 Νοεμβρίου 2017, 10:35

Πώς είναι να μεγαλώνεις στον Λευκό Οίκο; Να είσαι διαρκώς στο μικροσκόπιο των πιο ερευνητικών μέσων ενημέρωσης; Να είσαι η κόρη του (πρώην) προέδρου των ΗΠΑ; Να φιλάς το αγόρι σου υπό το βλέμμα των πρακτόρων της Secret Service; Η Μάλια Ομπάμα το ζει στο πετσί της.

Η 19χρονη θυγατέρα των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα –έχουν άλλη μία, τη Σάσα– βρέθηκε εκ νέου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όταν ερασιτεχνικό βίντεο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου καθώς τη δείχνει να ερωτοτροπεί με έναν βρετανό φοιτητή στο περιθώριο ενός αγώνα αμερικανικού φούτμπολ ανάμεσα στο Γιέιλ και το Χάρβαρντ, το πανεπιστήμιο όπου είναι φοιτήτρια.

Κατά το ρεπορτάζ η Μάλια Ομπάμα είναι ερωτευμένη. Είναι ερωτευμένη με τον Ρόρι Φάρκαρσον. Και το δείχνει.

Αλλά γρήγορα ένα φιλί μιας 19χρονης –τι πιο φυσιολογικό, τι πιο όμορφο– έγινε θέμα κουτσομπολιού. Η βρετανική Daily Mail έσπευσε να περιγράψει τον 19χρονο Ρόρι ως «κελεπούρι»: έχει, λέει, βγάλει το Rugby School, ένα από τα κορυφαία σχολεία της Αγγλίας, τα δίδακτρα του οποίου ξεπερνούν τα 32.000 στερλίνες τον χρόνο. Είναι δευτεροετής στο Χάρβαρντ, όπου η κόρη του 44ου προέδρου των ΗΠΑ, φοιτά εδώ και λίγο καιρό.

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.-Winston Churchill

A post shared by Malia Ann Obama (@obama.malia) on

Οταν στα τέλη του καλοκαιριού ο Μπαράκ Ομπάμα συνόδευσε τη μεγάλη του κόρη στο πανεπιστήμιο και την άφησε εκεί, δήλωσε ότι έκλαψε, θυμίζουν οι New York Times. «Για εμάς που έχουμε κόρες όλα γίνονται πολύ γρήγορα» σχολίασε και περιέγραψε τη διαδικασία, να βλέπεις το παιδί σου να φεύγει για το πανεπιστήμιο, «σαν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς».

«Είμαι υπερήφανος που δεν έκλαψα μπροστά της. Αλλά στην επιστροφή, τα μέλη της Secret Service έκαναν ότι κοιτούσαν μπροστά προσποιούμενοι ότι δεν με άκουγαν καθώς ρουφούσα τη μύτη μου. Ηταν σκληρό», είπε.

maliaobamaaa

Γιατί πρέπει να (μας) ενδιαφέρει τόσο ένα θερμό φιλί της Μάλια Ομπάμα; Εκτός από το γεγονός ότι όντως πάντα σε εκπλήσσει το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά και ιδίως τα κορίτσια – τη Μάλια τη γνωρίσαμε το 2008 παιδί του Δημοτικού και τώρα είναι ολόκληρη γυναίκα–, είναι ακατανίκητη η ροπή μας στο κουτσομπολιό και στην κλειδαρότρυπα: έτσι θα σχολίαζε κάποτε η γειτονιά την κόρη του γείτονα που μεγάλωσε, απλώς τώρα η «γειτονιά» είναι ολόκληρος ο πλανήτης, λόγω Internet και social media.

Είναι όμως και κάτι άλλο: «Με τον Ομπάμα, το προσωπικό είναι προεδρικό» είχε γράψει ο Τίμοθι Ιγκαν σε ένα άρθρο του στους New York Times το καλοκαίρι του 2016. Απλώς ακόμα και τώρα που ο Μπαράκ έφυγε από τον Λευκό Οίκο, κάθε τι που έχει να κάνει με τον ίδιο ή την οικογένειά του είναι θέμα παγκοσμίων διαστάσεων.

Σε κάθε περίπτωση οφείλει κανείς να υποκλιθεί στην αντοχή της Μάλια, να μεγαλώνει και να προσπαθεί να ζει μια φυσιολογική ζωή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...