232
Η Νίξον στην τελετή των θεατρικών βραβείων Τόνι τον Μάιο του 2017 στη Νέα Υόρκη | Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tony Awards Productions

Η Μιράντα του «Sex and the City» για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης;

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2017, 15:02
Η Νίξον στην τελετή των θεατρικών βραβείων Τόνι τον Μάιο του 2017 στη Νέα Υόρκη
|Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tony Awards Productions

Η Μιράντα του «Sex and the City» για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης;

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2017, 15:02

Η επιλογή ξενίζει κάπως, αν και το πρόσωπο συγκεντρώνει τα προσόντα: Ομάδες υποστηρικτών των Δημοκρατικών πλησίασαν την ηθοποιό Σίνθια Νίξον, τη Μιράντα από τη θρυλική σειρά «Sex and the City», και την ενθάρρυναν να διεκδικήσει για λογαριασμό του κόμματος το αξίωμα  του κυβερνήτη  της πολιτείας της Νέας Υόρκης από τον σημερινό κυβερνήτη, επίσης Δημοκρατικό, Αντριου Κουόμο.

Θα μπορούσε να είναι η χαμηλών τόνων σταρ όπλο για την διεκδίκηση μιας κρίσιμης πολιτείας στις εκλογές του 2018;

Το δημοσίευμα της Wall Street Journal, που πρώτη έκανε λόγο για την κίνηση, δείχνει ότι οι εμπνευστές της ιδέας μοιάζουν να έχουν θετική απάντηση.

Ως προσωπικότητα, η Νίξον έχει το εκτόπισμα ενώ είναι πολιτικά δραστήρια στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ο διευθυντής της «Alliance for Quality Education» δήλωσε μάλιστα στην εφημερίδα ότι η Νίξον διαθέτει προοδευτικά διαπιστευτήρια και ότι η υποψηφιότητά της θα ενθουσιάσει τους ψηφοφόρους.

Προς το παρόν δεν έχει ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της και για την ώρα δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα.

Αλλα ονόματα που έχουν ακουστεί ως πιθανοί διεκδικητές του αξιώματος εκ μέρους των Δημοκρατικών από τον Άντριου Κουόμο είναι, μεταξύ άλλων, ο πρώην γερουσιαστής της Πολιτείας, Τέρι Γκίμπσον και η δήμαρχος της πόλης Σίρακιουζ (Συρακούσες), Στέφανι Μίλερ.

satc
Η Νίξον (αριστερά) μαζί με την Κριστίν Ντέιβις (Σαρλότ), την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα) και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Κάρι) στο «Sex and the City» (Craig Blankenhorn/HBO)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...