186
Οι παίκτες του ΠΑΟ πανηγυρίζουν μετά το πρώτο γκολ |

Προβάδισμα ΠΑΟ για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2017, 21:35
Οι παίκτες του ΠΑΟ πανηγυρίζουν μετά το πρώτο γκολ
|

Προβάδισμα ΠΑΟ για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2017, 21:35

Δίκαια ο ΠΑΟ επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Καλύτερος ο ΠΑΟ, βρήκε απέναντι του έναν αντίπαλο που έκανε μόνο μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι.

Το πρώτο γκολ του ΠΑΟ ήρθε στο 20′. Ο Βιγιαφάνιες έκανε σουτ που κόντραρε, ο Γλύκος βγήκε και απομάκρυνε με την γροθιά, ο Μπεργκ έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Μολέδο, ο οποίος με νέα κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό φάνηκε να ξυπνάει κατά κάποιο τρόπο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άρχισαν να ανεβαίνουν. Είχαν δε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα στο 27’ αλλά ο Ενρίκε την σπατάλησε. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο και στο 83′, πάλι από πάσα του Μπεργκ, ο Λέτο, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, έκανε το 2-0. Τώρα στη ρεβάνς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ευρύ σκορ (3-0 και πάνω) για να προκριθεί, κάτι καθιστά φαβορί τον ΠΑΟ και φυσικά δικαιώνει τον Ουζουνίδη που, την Κυριακή στην Τούμπα, κατέβηκε με πολλούς αναπληρωματικούς, ώστε να έχει τους παίκτες του φρέσκους για το παιχνίδι κυπέλλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...