460
O Μακρόν φιλάει την Μπριζίτ. Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικό. Μολονότι η ηλικιακή διαφορά ξενίζει πολλούς | REUTERS/Gonzalo Fuentes/File Photo

Ενα βιβλίο για τον εφηβικό έρωτα του Μακρόν για τη δασκάλα του – την οποία παντρεύτηκε!

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2017, 20:34
O Μακρόν φιλάει την Μπριζίτ. Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικό. Μολονότι η ηλικιακή διαφορά ξενίζει πολλούς
|REUTERS/Gonzalo Fuentes/File Photo

Ενα βιβλίο για τον εφηβικό έρωτα του Μακρόν για τη δασκάλα του – την οποία παντρεύτηκε!

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2017, 20:34

Ποιος είναι ο Εμανουέλ Μακρόν; Ο άνθρωπος που θα γίνει κατά πώς φαίνεται ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας; Και το κυριότερο; Ποια είναι η γυναίκα του, η επόμενη Πρώτη Κυρία της χώρας; Μια γυναίκα 24 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερή του; Που θα μπορούσε να είναι μαμά του;

Αυτό το ασυνήθιστο συζυγικό σχήμα έρχεται να διερευνήσει ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες – δύο εβδομάδες πριν τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών– στη Γαλλία. Το βιβλίο «Εμανουέλ Μακρόν: ένας τέλειος νέος άνδρας» έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από δημοσιεύματα σκανδαλοθηρικού Τύπου αλλά και υποννοούμενα περί ομοφυλοφιλίας του ανεξάρτητου κεντρώου υποψηφίου –φήμες που ο ίδιος έχει καταρρίψει με χιούμορ και επιτυχία. Αναλυτές λένε ότι η κυκλοφορία του βιβλίου δεν θα επηρεάσει την προεκλογική εκστρατεία του 39χρονου πολιτικού. Αντιθέτως θα τον βοηθήσει καθώς δίνει μια χροιά τρυφερότητας και προσφέρει μια ανθρώπινη ματιά σε μια ιδιαίτερη σχέση ενός νεαρού άνδρα με μια γυναίκα 24 χρόνια μεγαλύτερή του.

2017-04-12T145530Z_1408752460_RC1B81D71260_RTRMADP_3_FRANCE-ELECTION-MACRON
Ο Εμανουέλ Μακρόν με την Μπριζίτ Τρονιέ σε χιονοδρομικό κέντρο των Πυρηναίων. H σχέση τους εχει εξάψει τη φαντασία του αναγνωστικού κοινού (Reuters)

Τι γράφει λοιπόν το βιβλίο; Οτι ο επικρατέστερος, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, να εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, είχε αψηφήσει την εντολή των γονιών του να τερματίσει τον δεσμό του με την καθηγήτριά του, μια εκπαιδευτικό 24 χρόνια μεγαλύτερή του την οποία τελικά παντρεύτηκε. Οταν ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν έφηβος ο πατέρας του απαίτησε από την Μπριζίτ Τρονιέ, μια παντρεμένη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, να μείνει μακριά από τον γιο του τουλάχιστον μέχρι εκείνος να ενηλικιωθεί. «Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα», απάντησε κλαίγοντας εκείνη.

Η σχέση της Τρονιέ με τον Εμανουέλ συνεχίστηκε και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007, αφού εκείνη πήρε τελικά διαζύγιο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Μακρόν ήταν 16 ετών και εκείνη ήδη πλησίαζε τα 40. Ο έρωτάς τους άνθισε όταν η Τρονιέ τού δίδασκε θέατρο. Μοιάζει με σκηνή από εφηβική φαντασίωση αλλά συνήθως αυτά τα ειδύλλια δεν καταλήγουν σε διαζύγια και γάμους. Εδώ όμως ο έφηβος και η 40αρα έφτασαν να γίνουν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που μετρά ήδη 10 χρόνια γάμου!

Η δημοσιογράφος Αν Φουλντά, που πήρε συνεντεύξεις από όλους, τον Μακρόν, τη σύζυγό του και τους γονείς του, γράφει ότι οι τελευταίοι σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι ο έφηβος γιος τους είχε επιλέξει για σύντροφό του την Τρονιέ –θα προτιμούσαν να φλέρταρε την κόρη της!

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ασφαλώς, όταν ο Εμανουέλ γνώρισε την Μπριζίτ, δεν ήταν δυνατόν να πούμε “όλα είναι μια χαρά”» φέρεται να είπε η μητέρα του Μακρόν. Αργότερα, η ίδια προσπάθησε να «λογικέψει» την Τρονιέ: «Εσύ έζησες τη ζωή του. Εκείνος όμως δεν θα μπορέσει ν’ αποκτήσει παιδιά μαζί σου» της είπε. Αλλά τόσο η Μπριζίτ όσο και ο Εμανουέλ ήταν αμετάπιστοι. Ο έρως χρόνια δεν κοιτά που λένε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...