202
|

Κορυφαίες προσωπικότητες στο Φόρουμ των Δελφών

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2017, 18:48

Κορυφαίες προσωπικότητες στο Φόρουμ των Δελφών

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2017, 18:48

Περισσότερες από 250 προσωπικότητες συγκεντρώνονται από την Πέμπτη στους Δελφούς, στο πλαίσιο του 2ου Οικονομικού Φόρουμ. Την έναρξη του φόρουμ θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ στις εργασίες του συμμετέχουν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές, πρώην πρωθυπουργοί, σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες και κορυφαίοι ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στην ουσία πρόκειται για το κορυφαίο και το πιο ενδιαφέρον συνέδριο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα καθώς, πέρα από τις προσωπικότητες που φιλοξενεί, επικεντρώνεται σε θέματα άμεσου ενδιαφέροντος που διαμορφώνουν την τρέχουσα επικαιρότητα.

Δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Σημίτης και ο Λουκάς Παπαδήμος, τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί (Μητσοτάκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Λεβέντης), βουλευτές και ευρωβουλευτές, θα συναντηθούν σε δημόσιες συζητήσεις με κορυφαίους ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους.

Συνολικά θα καλυφθούν 41 θέματα συζήτησης με έμφαση στα της Ευρώπης και στη θέση της Ελλάδας στο νέο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, στις μεταρρυθμίσεις, στην ανάπτυξη, στον πολιτικό λόγο και στα media.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολύ-συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται σε τρεις διαφορετικούς χώρους. Ειδικά την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες σε πέντε αίθουσες, ενώ αρκετές είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις στο περιθώριο του Φόρουμ.

Πολλές συνεδρίες του Φόρουμ θα μεταδοθούν live μέσα από το επίσημο site του συνεδρίου και το κανάλι του Delphi Economic Forum στο YouTube.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...