295
Την Τετάρτη στη Βουλή, ο Αδωνις Γεωργιάδης κάτι ψιθύρισε στον Αλέξη Τσίπρα που ξεκαρδίστηκε. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παρέμεινε σοβαρός. Την Πέμπτη όμως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «σκοτώθηκε» στο Twitter με τον Νίκο Παππά | Nikos Libertas / SOOC

Μετά τη Βουλή, το twitter: Δεύτερος γύρος με «καβγά» Παππά – Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2017, 16:59
Την Τετάρτη στη Βουλή, ο Αδωνις Γεωργιάδης κάτι ψιθύρισε στον Αλέξη Τσίπρα που ξεκαρδίστηκε. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παρέμεινε σοβαρός. Την Πέμπτη όμως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «σκοτώθηκε» στο Twitter με τον Νίκο Παππά
|Nikos Libertas / SOOC

Μετά τη Βουλή, το twitter: Δεύτερος γύρος με «καβγά» Παππά – Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2017, 16:59

Στον απόηχο της χθεσινής (Τετάρτη) οξείας σύγκρουσης στη Βουλή του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, ένας νέος καβγάς, στα social media αυτή τη φορά, ξέσπασε την Πέμπτη μεταξύ του Νίκου Παππά και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή υπήρξε η δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»: «Προειδοποιώ τα τρολς της ΝΔ, δεν εγείρει η Ελλάδα θέμα αποχώρησης του ΔΝΤ. Το ίδιο το Ταμείο το κάνει!».

Η απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη υπήρξςε σχεδόν άμεση. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε «για να το κάνουμε λοιπόν σαφές η κυβέρνηση σας επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ… Γιατί μας έχετε πρήξει τόσο καιρό»;

adonispappas

Από εκεί και πέρα η κόντρα μπήκε στο…αυλάκι

Παππάς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την ακροδεξιά από τη βιτρίνα της ΝΔ στο κουμάντο. Σε έκανε αντιπρόεδρο. Προσπάθησε να μην είσαι τρολ.

Άδωνις: Eγώ θα είμαι ό,τι νομίζω. Επαναλαμβάνω αφού εσείς θέλετε την παραμονή του ΔΝΤ. Τελικά, γιατί λέγατε όσα λέγατε;

Παππάς: Δεν αρνείσαι ούτε το ακροδεξιά ούτε το τρολ. Το ΔΝΤ ζητάει μέτρα εκτός συμφωνίας. Να τα πάρουμε; Απαντήστε.

«Εξετάσεις του τι είμαι και του τι όχι, δεν δίνω σε ψεύτες σαν και σας. Στους ψηφοφόρους μου μόνον», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Απάντηση από τον κ. Γεωργιάδη ήρθε και σε μια δεύτερη ανάρτηση του κ. Παππά, σύμφωνα με την οποία «τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δυναμικά και δημιουργικά. Το πρόβλημα είναι όταν θεσμικοί παράγοντες συμπεριφέρονται μοναχά ως τρολ».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανάρτησε ένα παλιότερο πρωτοσέλιδο σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας καλούσε το ΔΝΤ να μείνει έξω από το τρίτο Μνημόνιο και έγραψε: «Εσύ μιλάς για τρολ, ενώ γράφεις αυτά για το ΔΝΤ ενώ λέγατε αυτά;…Ή νομίζετε ότι θα ξεφύγετε;».

poly_0

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...