278
Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε νομοθετικές εργασίες της Βουλής | INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Γεωργιάδης: «Αδύνατη οποιαδήποτε συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο»

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2017, 18:39
Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε νομοθετικές εργασίες της Βουλής | INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Γεωργιάδης: «Αδύνατη οποιαδήποτε συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο»

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2017, 18:39

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Αμυνας Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε με δηλώσεις τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο, για «κοροϊδία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε θέματα που αφορούν τις ωριμάνσεις και τις μισθολογικές προαγωγές τους».

«Συνιστώ στον κ. Καμμένο στο εξής να είναι σοβαρός και ειλικρινής σε θέματα που αφορούν στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων», συμπλήρωσε.

Εξίσου υψηλούς τόνους διατήρησε και σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, όπου σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κ. Καμμένο, τόνισε ότι είναι αδύνατον να υπάρξει οποιαδήποτε πολιτική σύμπραξη της ΝΔ με τον κυβερνητικό εταίρο.

«Ο κ. Καμμένος διέσπασε το κόμμα, έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ με την ψήφο του κατά του Σταύρου Δήμα και στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα. Είναι πολιτικός μας αντίπαλος, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο πολιτικής συνεργασίας και εκτός όλων των άλλων είναι και δριμύς υβριστής των στελεχών της παράταξης και του πρώην Πρωθυπουργού».

Μιλώντας για το κίνημα του Αρτέμη Σώρρα το χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνο». Σημείωσε πως εκμεταλλεύεται την αφέλεια και την ευπιστία των ανθρώπων για να βγάζει λεφτά και να φτιάξει μια πολιτική κίνηση «που κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει».

Πρόσθεσε ότι έκανε μια επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, όπου η υφυπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε «φοβισμένη», όπως είπε. «Στην ίδια κατηγορία βάζω τη δραχμή με την σεισάχθεια και τον Σώρρα», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με τη δεύτερη αξιολόγηση, δήλωσε πως «εάν η κυβέρνηση Τσίπρα δεσμεύσει την Ελλάδα στο 3,5% πλεόνασμα και μετά το 2018, η ανηφόρα που έχουμε μπροστά μας είναι άνευ προηγουμένου».

Επεσήμανε τον κίνδυνο να μην κλείσει σύντομα η δεύτερη αξιολόγηση, που σημαίνει πως η χώρα δεν θα μπει σε ποσοτική χαλάρωση και ως εκ τούτου όλοι οι προϋπολογισμοί που έχουμε ψηφιστεί «θα είναι λάθος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...