156
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, εκπροσωπώντας την «Info Security» με τον υφυπουργό κ. Κοντονή, σφραγίζουν τη συνεργασία τους | Digital Artwork: N.Z.

Εταιρεία του Παπαμιμίκου αναλαμβάνει την ασφάλεια στα ντέρμπι

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 23 Νοεμβρίου 2015, 15:10
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, εκπροσωπώντας την «Info Security» με τον υφυπουργό κ. Κοντονή, σφραγίζουν τη συνεργασία τους
|Digital Artwork: N.Z.

Εταιρεία του Παπαμιμίκου αναλαμβάνει την ασφάλεια στα ντέρμπι

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 23 Νοεμβρίου 2015, 15:10

Ο γενικός γραμματέας της Ν.Δ., σε συνεργασία με εταιρία security που επέλεξε ύστερα από διαγωνισμό, αναλαμβάνει εγγυητής της ασφάλειας και γενικότερα της ομαλής διαξαγωγής των αγώνων της Super League

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι είδαν σήμερα το πρωί, τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, όχι μόνο να βγαίνει από το υπουργείο Πολιτισμού συνοδεύοντας τον υφυπουργό κ. Κοντονή, αλλά και να συζητά εγκάρδια μαζί του.

Ο ίδιος ο κ. Παπαμιμίκος πάντως, ως έμπειρος project manager, άφησε να εννοηθεί ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Κοντονή προκειμένου – σε συνεργασία με την εταιρία «Info Security» – να αναλάβει τον έλεγχο και την καταγραφή των οργανωμένων οπαδών, ώστε να μην επαναληφθούν επεισόδια σαν αυτά του περασμένου Σαββάτου.

Η συμμετοχή του κ. Παπαμιμίκου, απότελεί σύμφωνα με τον υφυπουργό αθλητισμού εγγύηση για οριστική λύση στο θέμα του χουλιγκανισμού, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λύσει το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δεν διστάζει να αξιοποιήσει έμπειρα και ικανά στελέχη, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...