178
|

Beyonce: Ντίβα με ψυχή

Beyonce: Ντίβα με ψυχή

Να και κάτι πραγματικά σπάνιο.
Η Μπιγιόνσε ήρθε στη Αθήνα την εποχή που χτυπάει νούμερο ένα σε όλον τον κόσμο, στο αναμφισβήτητο αποκορύφωμα της καριέρας της, έφερε φοβερές μουσικούς (όλες γυναίκες), έδωσε μια πλήρη συναυλία με light show και τέλειο ήχο σε τρεις πράξεις, που διήρκησε πάνω από δυο ώρες, καθήλωσε με τη φωνάρα της, κουνήθηκε αισθησιακά και συντονίστηκε απόλυτα με 15 χιλιάδες νέους ανθρώπους και απέδειξε αυτό που είπε και στις συνεντεύξεις της, πως δηλαδή η μουσική της ξεκινά από τις hip hop ρίζες της αλλά αψηφά τις κατηγορίες.
Από το εκρηκτικό Crazy in Love μέχρι το κλασσικό blues At Last της Έττα Τζέιμς και το χοροπηδηχτό Ladies που είναι και η μεγάλη τρέχουσα επιτυχία της, η Μπιγιόνσε είναι η ζωντανή μνήμη μιας μακράς soul παράδοσης και επιβεβαιώνει τον όρο φαινόμενο, σε μια χώρα που δεν είναι καθόλου εξοικειωμένη με τη «μαύρη» μουσική.
Δεν έχει καθόλου σημασία. Είναι τόσο μεγάλη τραγουδίστρια σε τόσο μικρή ηλικία, που με το ταλέντο και την ενέργεια της, ακόμη και bluegrass να ερμήνευε, θα ανέσταινε και τους πιο άσχετους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News