198
|

Υπάνθρωποι

Σωτήρης Ξενάκης Σωτήρης Ξενάκης 22 Φεβρουαρίου 2011, 06:37

Υπάνθρωποι

Σωτήρης Ξενάκης Σωτήρης Ξενάκης 22 Φεβρουαρίου 2011, 06:37

Θόλωσα όταν είδα μπροστά μου την είδηση  ότι μια 13χρονη  έπεσε θύμα συμμορίας μαστροπών που την εξέδιδε επί μέρες σε οίκους ανοχής και μπαρ. Δεν το χώραγε ο νους μου. Ένα πλάσμα στα όρια μεταξύ παιδιού και εφήβου να βιώνει έναν  εφιάλτη  χωρίς όρια.

Το αστυνομικό ρεπορτάζ που απλώς καταγράφει με ψυχρό τρόπο αριθμούς, λέει πως στο διάστημα των ημερών αυτών, το κορίτσι υποχρεώθηκε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες  τουλάχιστον 80 «πελατών» στους οίκους ανοχής και στα μπαρ που πέρασε.

Σκέφτομαι ότι  ο χαρακτηρισμός «ανθρωπόμορφο τέρας» που συνηθίζεται να συνοδεύει πρόσωπα  όπως  αυτά που απαρτίζουν τη  συμμορία των προαγωγών της 13χρονης,  είναι λίγος  και  για τους  80 "πελάτες" .  

Η αστυνομία ψάχνει λέει κι άλλα  άτομα που συμμετείχαν στο κύκλωμα  των προαγωγών της.  Νομίζω ότι πρέπει να αναζητήσει και  αυτούς τους 80  που δεν μπορεί να μην αντιλήφθηκαν ότι είχαν απέναντι τους ένα μικρό κορίτσι. Ένα παιδί… Αλλά προφανώς το ζήτημα ,ουδόλως τους ενόχλησε. Αυτοί για μένα, δεν είναι λιγότερο  εγκληματίες  από  τους  άθλιους  που με τη βία και τις απειλές  υποχρέωσαν το παιδί  να ζήσει την κόλαση.

Υπάνθρωποι όλοι τους που θα συγκρατηθώ για να μην γράψω τι νομίζω πως τους αξίζει για τιμωρία…
 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News