• Ο Χάρης Δούκας, η νύφη, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, οι καλεσμένοι συνυποψήφιοι, το «γοργονέ» νυφικό, τα κλαρίνα

    Για όσους είχαν αγωνία, έξι 24ωρα μετά την ήττα του στις εσωκομματικές εκλογές για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και ενώ αναμένει να μάθει αν ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του κόμματος, θα του αναθέσει κάποιον ρόλο –ανακοινώνεται το νέο εννεαμελές Πολιτικό Κέντρο–, ο Χάρης Δούκας, δήμαρχος Αθηναίων, παντρεύτηκε την καλή του, Γεωργία Πολυτάνου, στη Θήβα.

     

    Ηταν αυτό που συνηθίζουμε να λέμε, το «κοσμικό γεγονός» του Σαββατοκύριακου. Παρά το βαρύ κλίμα –το μεσημέρι του Σαββάτου κηδεύτηκε η Βάσω Παπανδρέου– πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων έσπευσαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, για να παρευρεθούν στον γάμο. Αλλωστε παρών στο μυστήριο ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος είναι από τη Βοιωτία.

    Ηταν εκεί φυσικά ο κ. Ανδρουλάκης, ήταν και ο Παύλος Γερουλάνος, βουλευτής Α’ Αθήνας και οριακά τρίτος στην κούρσα για την εκλογή, ήταν και η Αννα Διαμαντοπούλου (4η) και η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας και έκτη στη μάχη. Ηταν και ο Κώστας Σκαναδαλίδης, παλαιός βουλευτής, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα του κ. Δούκα (δεν πήγε πολύ καλά αυτό).

    Ηταν και η Ράνια Τζίμα, του Mega, με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς (ούτε αυτό πήγε πολύ καλά). Ηταν η Μιλένα Αποστολάκη, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, ο Κώστας Ζαχαριάδης, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων, ήταν και ο Παύλος Χρηστίδης, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, ο οποίος θεωρείται κάτι σαν η νέα επόμενη μέρα του κόμματος.

    Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου –φίλη της νύφης– και ο Κωνσταντίνος Πανδής, επίσης μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του κ. Δούκα.

     

    Σύμφωνα με τους γνώστες, το νυφικό ήταν πολύ κομψό σε «γοργονέ» γραμμή με ουρά και πέπλο. Τώρα, για το παπιγιόν και το κοστούμι του δημάρχου, δεν παίρνουμε και όρκο.

     

    Ακολούθησε γλέντι στο κτήμα «Casa e Campo» στον Κοκκινόβραχο Αφιδνών, με τις γνωστές υπερβολές: βεγγαλικά, κλαρίνα κ.λπ.

  • Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας ζητούν και το βόδι»

    Αλλου είδους γλέντια σημειώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραμένει σε μια φάση επιδεινούμενης περιδίνησης, με τον καθένα να λέει και να κάνει ό,τι θέλει, εν όψει εκλογής νέου αρχηγού κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες. Την Κυριακή, ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος πρόεδρος, ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, βγήκε στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Δεκατιανοί», και επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη

     

    «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας ζητούν και το βόδι. Ο κ. Κασσελάκης έχει πει για “μαύρα ταμεία”, για “κουκουλοφόρους”. Έκανε το χειρότερο ατόπημα, τα έβαλε με εργαζόμενους στο κόμμα και τώρα ζητάει και τα ρέστα. Αν χρειαστεί, θα πάω να απολογηθώ και στην επιτροπή Δεοντολογίας γιατί εγώ σέβομαι το κόμμα και τα όργανα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν σέβονται τίποτα», σχολίασε με αφορμή την πρόταση παραπομπής του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

     

    Ερωτηθείς αν ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει το κόμμα, ο κ. Γκλέτσος απάντησε:

     

    «Σε διατεταγμένη μπορεί να μην είναι, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να συμβεί αυτό. Δεν μπορείς να μιλάς για μαύρα ταμεία και κουκουλοφόρους. Δεν μπορείς να είσαι αρχηγός αριστερού κόμματος και να μην παράγεις πολιτική, παρά μόνο lifestyle». Νωρίς το θυμήθηκε και ο κ. Γκλέτσος.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Ο Χαρίτσης χλευάζει τα περί «επιστροφής στο μαντρί»: Είμαστε με την Αριστερά όχι με τα reality

    Με αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με το μαγαζί υπό διάλυση και σε απίστευτο ξεκατίνιασμα, έχει πλάκα που κάποιοι εικάζουν ότι επίκειται επιστροφή της Νέας Αριστεράς σε αυτό το σκηνικό. Τουλάχιστον ως πλάκα –και μάλιστα κακή πλάκα– το πήρε ο Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΚΟ της ΝεΑρ,  ο οποίος σχολίασε τα περί επιστροφής στο συριζαϊκό «μαντρί» των 11 βουλευτών και των άλλων στελεχών που αποχώρησαν πέρυσι τον Νοέμβριο.

     

    Ο κ. Χαρίτσης, στο εβδομαδιαίο σχόλιό του στο Facebook, ανέφερε μεταξύ άλλων:

     

    «Διαβάσαμε κάτι περί “επιστροφής στο μαντρί”. Είστε γελασμένοι παιδιά. Εμείς είμαστε με την Αριστερά και την πολιτική, όχι με τα reality και τις σαπουνόπερες».




text
  • Τρέμουν τον Στέφανο οι επίγονοι του Αρη και του Αλέξη; Ντροπη!


    21 Οκτωβρίου 2024, 14:00