257
«Η ενοικίαση έγινε καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας» λένε από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη (φωτ. αρχείου) | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τι απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στα σενάρια για νέο κόμμα μετά την ενοικίαση γραφείων

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2024, 11:55
«Η ενοικίαση έγινε καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας» λένε από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη (φωτ. αρχείου)
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τι απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στα σενάρια για νέο κόμμα μετά την ενοικίαση γραφείων

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2024, 11:55

Νέο γύρο αντιπαράθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην ενοικίαση γραφείων 1.500 τ.μ. στην οδό Πειραιώς.

Στελέχη του κόμματος κατηγόρησαν τον κ. Κασσελάκη ότι βρίσκεται σε «διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζοντας πως η παραπάνω είδηση επιβεβαιώνει την πρόθεσή του αυτή.

Ο έκπτωτος πρόεδρος –όπως τον χαρακτήρισαν η Πολιτική Γραμματεία και η Κεντρική Επιτροπή– απέρριψε το Σάββατο τα περί σχεδίων διάλυσης της Κουμουνδούρου, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να δημιουργήσει νέο κόμμα αλλά να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεργάτες του ίδιου τοποθετήθηκαν την Κυριακή και σε σχέση με τα νέα γραφεία του κασσελακικού στρατοπέδου.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr» ενώ το «μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών» εξήγησαν.

«Η ενοικίαση έγινε καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα» προσέθεσαν, σε μια σαφή αιχμή προς τη (νέα) πλειοψηφία στην Κουμουνδούρου.

Σε σχέση με τα όσα γράφονται στον Τύπο, τέλος, από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη σχολίαζαν: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται. Ενα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...