769
Αγνωστο με πόσες και ποιες κοπέλες διασκέδασε ο Κιλιάν Εμπαπέ στον ευρωπαϊκό Βορρά, και κυρίως... μέχρι ποιο σημείο | REUTERS/Benoit Tessier/ X / CreativeProtagon

Το ξέφρενο διήμερο του Εμπαπέ στη Στοκχόλμη και ένας βιασμός

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2024, 14:11
Αγνωστο με πόσες και ποιες κοπέλες διασκέδασε ο Κιλιάν Εμπαπέ στον ευρωπαϊκό Βορρά, και κυρίως... μέχρι ποιο σημείο
|REUTERS/Benoit Tessier/ X / CreativeProtagon

Το ξέφρενο διήμερο του Εμπαπέ στη Στοκχόλμη και ένας βιασμός

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2024, 14:11

Πρώτη φορά ο Κιλιάν Εμπαπέ εθεάθη στο Στούρεπλαν, στην καρδιά της νυχτερινής ζωής της Στοκχόλμης, την προηγούμενη εβδομάδα. Ο σταρ της Ρεάλ έφτασε με το ιδιωτικό του τζετ από τη Μαδρίτη παρέα με τον σωματοφύλακά του, την έμπιστη βοηθό του και τον φίλο του (πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν) Νορντί Μουκιελέ. Δεν είχε κληθεί στη Εθνική για τους αγώνες του Nations League και σκέφτηκε να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν εύκολη για τον κορυφαίο γάλλο ποδοσφαιριστή. Καταρχάς αποχαιρέτησε το Παρίσι και την Παρί για να μετακομίσει στη Μαδρίτη και στη Ρεάλ, Στη συνέχεια, όμως, ενεπλάκη σε μια δικαστική διαμάχη (η οποία συνεχίζεται ακόμα) με την πρώην ομάδα του για οικονομικές διαφορές.

Ακολούθησε το Euro της Γερμανίας, όπου η ομάδα της Γαλλίας δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, ενώ μετά από μερικές εβδομάδες ο Κιλιάν Εμπαπέ επικρίθηκε για την απουσία του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οσο για τη νέα αρχή στη Μαδρίτη, κατά το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους μηριαίους μύες.

«Διάλειμμα στη Σουηδία, λοιπόν» γράφει σε ανταπόκρισή της από το Παρίσι η Αναΐς Τζινόρι της Repubblica. Γιατί όμως στη Σουηδία; Λόγω ενός «θυρωρού πολυτελείας», γνωστού του Μουκιελέ, ο οποίος μπορούσε να οργανώσει τα πάντα, όπως δείπνα σε «πολυτελή εστιατόρια με ευχάριστη παρέα» γράφει η ιταλίδα δημοσιογράφος επικαλούμενη δημοσιεύματα γαλλικών ΜΜΕ.

Ωστόσο η κατάληξη των μόλις δύο 24ώρων στη Στοκχόλμη ήταν το ξέσπασμα ενός σκανδάλου που θα μπορούσε να πλήξει ανεπανόρθωτα έναν από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές διεθνώς. «Fake news» επαναλαμβάνει ο ίδιος σχετικά με την κατηγορία βιασμού που αποκάλυψαν τα σουηδικά ταμπλόιντ. «Μια ξέφρενη νύχτα που κατέληξε σε καταιγίδα» σχολιάζει η Τζινόρι.

Ο Εμπαπέ κατέλυσε στο πεντάστερο Bank Hotel, το οποίο επιλέχθηκε επειδή διαθέτει μια σουίτα στον τελευταίο όροφο άνω των 200 τ.μ. Ο ποδοσφαιρικός αστέρας αποπειράθηκε να κινηθεί ινκόγκνιτο, ωστόσο οι σουηδοί παπαράτσι δεν άργησαν πολύ να τον εντοπίσουν στον δρόμο, με σκούφο στο κεφάλι και μάσκα στο πρόσωπο, καθώς εισερχόταν σε ένα βαν μαζί με τον Μουκιελέ.

Για το βράδυ της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου ο «θυρωρός πολυτελείας» είχε προγραμματίσει αρχικά δείπνο στο γαλλικό εστιατόριο «Chez Jolie» και στη συνέχεια διασκέδαση μέχρι πρωίας στο club «V», «ένα από τα πιο πριβέ νάιτ κλαμπ της Σουηδίας», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης.

Στους δύο άσους του ποδοσφαίρου προσφέρθηκε κατ’ αποκλειστικότητα μια ολόκληρη αίθουσα, η «table tennis room», που ονομάζεται έτσι επειδή περιλαμβάνει ένα τραπέζι του πινγκ-πονγκ. Για να κρατούν συντροφιά στους δύο άνδρες είχαν προσκληθεί περί τις 30 γυναίκες, ενώ στο κλείσιμο της βραδιάς, τουλάχιστον μία από αυτές τους ακολούθησε στο ξενοδοχείο.

Ο αρχηγός των Bleus, ο οποίος γεννήθηκε για να κερδίζει, όπως υποστηρίζουν οι θαυμαστές του, αναχώρησε από τη Στοκχόλμη το βράδυ της Παρασκευής. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, το φερόμενο θύμα είχε ήδη πάει στο νοσοκομείο για να εξεταστεί προς επίρρωση των ισχυρισμών της, ενώ την επόμενη ημέρα, Σάββατο, αποφάσισε να προβεί στην καταγγελία.

Οι Αρχές κατέσχεσαν ένα μαύρο παντελόνι, ένα τοπ και ένα εσώρουχο, ερεύνησαν εξονυχιστικά τη σουίτα, έλεγξαν όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες του κυκλώματος παρακολούθησης του ξενοδοχείου τη νύχτα της 11ης προς 12η Οκτωβρίου. Προς το παρόν ο 25χρονος πρωταθλητής χαρακτηρίζεται απλώς «εύλογος ύποπτος» (πρόκειται για τον χαμηλότερο βαθμό σύνδεσης με την καταγγελία, σύμφωνα με τη σουηδική νομοθεσία), ενώ δεν έχει κληθεί ακόμη να καταθέσει – αν και αναμένεται ότι κάποια στιγμή θα συμβεί, καθώς η κατάθεσή του κρίνεται σημαντική για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αρχικά η δικηγόρος του έσπευσε να τον υπερασπιστεί αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να απαγγελθεί εναντίον του κατηγορία για βιασμό. «Ο πελάτης μου είναι έκπληκτος από αυτή την ιστορία, για την οποία δεν γνωρίζει τίποτα» εξηγεί η Μαρί-Αλιξ Κάνου-Μπερνάρ ανακοινώνοντας ότι επρόκειτο να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων.

Στη συνέχεια, όμως, η υπερασπιστική γραμμή άλλαξε, και λόγω της ανησυχίας που ήδη επικρατεί μεταξύ των χορηγών (η Ρεάλ και ο προπονητής της στέκονται στο πλευρό του παίκτη, δηλώνοντας πως χαίρει της εμπιστοσύνης τους, αλλά και εκεί τα εκατομμύρια είναι πάρα πολλά).

Οπότε, σύμφωνα με τη νέα εκδοχή που διέρρευσε από το περιβάλλον του Εμπαπέ, υπήρξε «συναινετική» σεξουαλική επαφή στη Στοκχόλμη. Μάλιστα, όπως ανέφερε η εφημερίδα Le Parisien, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αντάλλαξε μια σειρά από μηνύματα με τη γυναίκα λίγες ώρες αφότου την αποχαιρέτησε στο ξενοδοχείο, sms που θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι δεν ασκήθηκε καμία πίεση, πόσω μάλλον βία.

Ωστόσο το επιτελείο του Εμπαπέ φοβάται πως θα μπορούσε να είναι άλλη η γυναίκα που έκανε την καταγγελία, καθώς τις δύο μέρες που πέρασε στη Στοκχόλμη, και συγκεκριμένα τα βράδια, φέρεται ότι διασκέδασε, άγνωστο έως ποιο σημείο, και με άλλες κοπέλες. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στην αρχή και σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί τον ενδεχόμενο ο κορυφαίος επιθετικός της Ρεάλ να εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική μάχη, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...