352
Στιγμιότυπο από τη συναυλία | In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2024, 22:39
Στιγμιότυπο από τη συναυλία
|In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2024, 22:39

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο που διοργάνωσε ο σύλλογος συγγενών «Τέμπη 2023» στη μνήμη των 57 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη τον Φεβρουάριο του 2023 —μια πληγή που παραμένει ανοιχτή για την ελληνική κοινωνία, καθώς 19 μήνες μετά οι υπεύθυνοι δεν έχουν ακόμα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, ώστε να επέλθει η κάθαρση σε αυτήν την εθνική τραγωδία.

Πολλά πανό που υψώθηκαν από τους θεατές ανέφεραν: «δικαιοσύνη για τους 57 νεκρούς», «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» και «όλων των νεκρών είμαστε η φωνή».

Στη μεγάλη συναυλία συμμετείχαν ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριντζήλα και η Τάνια Τσανακλίδου. Γκεστ ο Δημήτρης Μυστακίδης που βγήκε μαζί με τους Κοινούς Θνητούς.

Σε μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμήνευσε τραγούδι που έγραψε για την τραγωδία των Τεμπών. Σε μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμήνευσε τραγούδι που έγραψε για την τραγωδία των Τεμπών. «Θα σε πάρω εγώ, παιδάκι μου όταν φτάσω» τραγούδησε…

Νωρίτερα η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023», είχε ανέβει στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου για να ευχαριστήσει τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση και να τονίσει πως η μεγάλη συμμετοχή στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα, ότι «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Ολόκληρη η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube, όπου μπορείτε να την παρακολουθήσετε.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη συναυλία:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...