195
Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Ανδρουλάκης σε παλαιότερη δημόσια συνάντησή τους | INTIMENEWS/Image Online

Ανοιχτή στήριξη Μανιάτη σε Ανδρουλάκη: Να του δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2024, 12:01
Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Ανδρουλάκης σε παλαιότερη δημόσια συνάντησή τους
|INTIMENEWS/Image Online

Ανοιχτή στήριξη Μανιάτη σε Ανδρουλάκη: Να του δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2024, 12:01

Μια εξέλιξη με τη δική της δυναμική, στα 24ωρα που απομένουν για τον β’ γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, καθώς ο Γιάννης Μανιάτης, ευρωβουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός ανακοίνωσε ότι στηρίζει δημόσια τον Νίκο Ανδρουλάκη για επανεκλογή του στην αρχηγία.

Με μια ανάρτηση στα social media, ο κ. Μανιάτης εξέφρασε τη δημόσια στήριξή του στον κ. Ανδρουλάκη, στον οποίον, όπως ανέφερε, «οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια».

«Με τον Νίκο Ανδρουλάκη με συνδέει βαθιά φιλία και δύσκολοι πολιτικοί αγώνες σε καιρούς σκληρούς, όταν ήμασταν απελπιστικά μόνοι στην προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης, ενώ για τον έτερο υποψήφιο, Χάρη Δούκα, ανέφερε ότι «είμαστε συνάδελφοι και φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύουμε επιστημονικά μαζί με αφοσίωση στον κοινό σκοπό της πράσινης μετάβασης».

«Τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ επαναθεμελίωσε τη σχέση του με τους πολίτες», σημείωσε επίσης ο κ. Μανιάτης, στέλνοντας το μήνυμα πως «με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαίτερα όλων των υποψήφιων προέδρων, το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές θα σταθεί αντάξιο των ακόμη μεγαλύτερων προσδοκιών που έχουν πλέον οι πολίτες από εμάς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...