401
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής Ελλάδος | In Time News / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2024, 23:15
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής Ελλάδος
|In Time News / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2024, 23:15

Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο μόλις 31 ετών διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ το βράδυ της Τετάρτης, σε μια είδηση που προκάλεσε σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σύζυγος του Μπάλντοκ, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες, από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, δίχως αποτέλεσμα. Η ίδια ζήτησε έπειτα από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο ποδοσφαιριστής να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να εντοπίζει τον 31χρονο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Στη συνέχεια κλήθηκε η Ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του διότι, βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε κατοικία πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση, με την παρουσία ιατροδικαστή.

Την έρευνα ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ. Φως στην ακριβή αιτία του θανάτου του αναμενόταν να ρίξει η συνέχεια των ερευνών, περιλαμβανομένης της νεκροψίας-νεκροτομής.

Αστυνομία και ασθενοφόρο έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή (InTime News/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ)

Ο Μπάλντοκ, ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας (η οποία παίζει με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ την Πέμπτη!), γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993, έχοντας ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μίλτον Κέιν Ντονς, όπου έκανε το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2010 σε αγώνα κόντρα στην Μπράιτον.

Με το βρετανικό σύλλογο κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, μέχρι το 2017. Στη διάρκεια αυτής της επταετίας παραχωρήθηκε ως δανεικός στις Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Οξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 εντάχθηκε με μεταγραφή στο δυναμικό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την φανέλα της οποίας φόρεσε συνολικά 219 φορές, εκ των οποίων οι 83 ήταν στην Premier League, πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023, καθώς και δύο ανόδους από την Championship στην Premier League.

Από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Το «αντίο» της Εθνικής και του ΠΑΟ στα social media

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...