221
Ο Μιχάλης Κατρίνης στις δηλώσεις του μετά τον α' γύρο των εκλογών το βράδυ της Κυριακής | INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ: Δεν στηρίζει κανέναν ο Κατρίνης στον β’ γύρο

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2024, 14:13
Ο Μιχάλης Κατρίνης στις δηλώσεις του μετά τον α' γύρο των εκλογών το βράδυ της Κυριακής
|INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ: Δεν στηρίζει κανέναν ο Κατρίνης στον β’ γύρο

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2024, 14:13

«Toν νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον επιλέξουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι δημοκρατικοί πολίτες»: αυτό ξεκαθάρισε την Τρίτη ο βουλευτής Ηλείας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών Μιχάλης Κατρίνης, επαναβεβαιώνοντας ότι δεν θα κάνει καμία δημόσια στήριξη υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη ή του Χάρη Δούκα εν όψει του β’ γύρου.

Ο κ. Κατρίνης, ο οποίος πήρε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό 6,03% (18.163 ψήφους) στις εκλογές της περασμένης Κυριακής ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media:

«Σε σχέση με όσα γράφονται και λέγονται:

»Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η δημόσια τοποθέτησή μου την Κυριακή το βράδυ ισχύει στο ακέραιο. Τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον επιλέξουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι δημοκρατικοί πολίτες.

»Το κατέστησα σαφές σε όλους, το επανέλαβα και στους δύο υποψηφίους που επικοινώνησαν μαζί μου. Τη Δευτέρα το πρωί, όποιος και αν εκλεγεί, εγώ θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ, όπως έκανα με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί πάνω από όλους είναι το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...