278
H φωτογραφία του προφυλακισθέντος πια ζωωκτόνου, όπως την παρουσίασα τοπικά μέσα της Μανγησίας και της Θεσσαλίας |

Στη φυλακή ο σφαγέας των αδέσποτων στον Βόλο

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2024, 12:58
H φωτογραφία του προφυλακισθέντος πια ζωωκτόνου, όπως την παρουσίασα τοπικά μέσα της Μανγησίας και της Θεσσαλίας
|

Στη φυλακή ο σφαγέας των αδέσποτων στον Βόλο

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2024, 12:58

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του την Τρίτη,  ο 31 ετών κατηγορούμενος για τη σφαγή δεκάδων αδέσποτων ζώων στον Βόλο.

Ο κατ’ ευφημισμόν άνθρωπος που άγνωστο γιατί μαχαίρωνε γατάκια και σκύλους, έχοντας καλυμμενα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (πρ0φανώς για να αποφύγει την ταυτοποίησή του μέσω υλικού από κάμερες ασφαλείας), πέρασε το κατώφλι του ανακριτή λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης.  Στον ανακριτή κατέθεσαν και οι γονείς του.

Γνώριμος των Αρχων, καθώς φέρετται να έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ουσιών, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

«Εμείς ζητήσαμε να αντιμετωπιστεί ως ασθενής και όχι ως κατηγορούμενος με την έννοια ποι αντιλαμβάνεστε όλοι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η φυλακή δεν θα τον βοηθήσει. Μας είπαν να καταθέσουμε αίτημα μεταγωγής στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ανακριτής και εισαγγελέας ωστόσο παρέπεμψαν την υπεράσπιση στον διευθυντή των φυλακών, όπου θα κρατηθεί ο κατηγορούμενος μέχρι τη δίκη του, για την υποβολή του αιτήματός της.

Σε βίντεο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο 31 ετών προφυλακισθείς έχει καταγραφεί τη στιγμή που μαχαιρώνει ένα άτυχο γατάκι σε πεζόδρομο του Βόλου.

Εχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του, φορώντας την κουκούλα από το φούτερ του και καπέλο, σκύβει και αιφνιδιάζει το γατάκι. Με μια γρήγορη κίνηση το μαχαιρώνει στην κοιλιά. Το γατάκι τρέχει αιμόφυρτο να σωθεί, μέχρι που δεν μπορεί να περπατήσει άλλο και ξεψυχάει..

Ο τρόπος δράσης, το μαχαίρι, μέχρι και το σημείο στο σώμα των ανυπεράσπιστων ζώων που επέλεγε να χτυπήσει, ήταν κοινά. σε όλες τις επιθέσεις.

Ο σφαγέας των αδέσποτων στον Βόλο συνελήφθη πριν από περίπου μία εβδομάδα (βίντεο επάνω) και πλέον θα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής μέχρι τη δίκη του ανιτμέτωπος με κακουργήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...