157
Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2024. Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο Ηρώδειο, λίγο πριν καταρρεύσει λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου | INTIME NEWS

Νέο ανακοινωθέν: Ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της Μαρινέλλας

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2024, 11:54
Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2024. Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο Ηρώδειο, λίγο πριν καταρρεύσει λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου
|INTIME NEWS

Νέο ανακοινωθέν: Ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της Μαρινέλλας

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2024, 11:54

Δέκα ημέρες συμπληρώνει στην Εντατική η Μαρινέλλα, που την περασμένη εβδομάδα (25 Σεπτεμβρίου) υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου, σε συναυλία – αφιέρωμα στη μακρά και σπουδαία πορεία της στο τραγούδι.

Το πρωί της Παρασκευής, οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος εξέδωσαν νέο ανακοινωθέν για την κατάστασή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.

Η λακωνική ανακοίνωση αναφέρει:

Η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.  

Είναι το πέμπτο κατά σειράν ανακοινωθέν για την  υγεία της Μαρινέλλας και το πρώτο σχετικά αισιόδοξο.

Το επεισόδιο προκάλεσε εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία η οποία μέχρι στιγμής αντιμετωπίζεται συντηρητικά, δηλαδή με ειδική φαρμακευτική αγωγή στην οποία η ασθενής δείχνει να ανταποκρίνεται. Το προηγούμενο ανακοινωθέν, που είχε εκδοθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, ανέφερε ότι δεν υπήρχαν μείζονες επιπλοκές.

Προσώρας δεν υπάρχει –επισήμως– εκτίμηση της συνολικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...